Son dakika! Zeytin Dalı Harekatı'nda yoğun çatışma... ÖSO ele geçirdi, YPG saldırdı

Son dakika! Zeytin Dalı Harekatı'nda yoğun çatışma... ÖSO ele geçirdi, YPG saldırdı

Son dakika! Zeytin Dalı Harekatı'nda TSK ve ÖSO birlikleri Afrin'in kırsalında direnişle karşılaşmadan ilerlerken kentin kuzeyindeki kritik öneme sahip Şengal Köyü'nde çatışmaların yoğunlaştığı öğrenildi. Bölge kaynakları, PKK'lı teröristler ile köyü ele geçiren ÖSO güçleri arasında yeniden çatışma çıktığı bilgisini paylaştı.

KARAR.COM

Zeytin Dalı Haretı'nın 3. gününde TSK ve ÖSO birlikleri Afrin'de 11 noktayı ele geçirdi. Afrin kırsalında Mehmetçi ve ÖSO'ya direnmeden çekilen teröristlerin ele geçirilin Şengal köyünde saldırıya geçtiği öğrenildi. KARAR.COM muhabirine bilgi veren bölge kaynakları ÖSO güçlerinin teröristlere anında karşılık verdiğini ve çatışmaların yoğun şekilde devam ettiği bilgisini paylaştı. 

SAHADAKİ MEHMETÇİĞE ATIŞLARIYLA DESTEK

Öte yandan Zeytin Dalı Harekatı kapsamında Suriye'deki terör hedeflerine yönelik operasyonların sürdüğü bölgeye Kilis'ten bu sabah top atışları yapılmaya başlandı. Operasyonun başından bu yana 200'e yakın hedefin vurulduğu öğrenildi. 

Sınırda konuşlu TSK'ya bağlı birliklerce terör örgütü PYD/PKK'nın işgal ettiği alanlara yönelik zaman zaman yoğunlaşan atışlar, Kilis kent merkezinin yanı sıra Hatay hudut hattındaki bazı köylerden de duyuluyor. Bu arada, sınırdaki birliklere de ara ara askeri araç takviyesi yapılıyor.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN