37 yaşındaki Mertens dünya yıldızlarını solladı! Tek başına zirveye yerleşti: Tarihe geçen başarı

37 yaşındaki Mertens dünya yıldızlarını solladı! Tek başına zirveye yerleşti: Tarihe geçen başarı

Galatasaray'ın 37 yaşındaki süper yıldızı Mertens, tekrarlanması zor bir başarıya imza atarak tarihe geçen bir başarıyı gerçekleştirdi.

Trendyol Süper Lig'in 9. hafta karşılaşmasında deplasmanda Antalyaspor'un konuğu olan Galatasaray, rakibini 0-3 mağlup ederek liderliğini sürdürdü. Üst üste 13. deplasman maçından galibiyetle ayrılan sarı-kırmızılı ekipte Belçikalı süper yıldız Dries Mertens, dünya yıldızlarını sollayarak tek başına zirveye yerleşti.

Antalyaspor galibiyetiyle Süper Lig'de puanını 25'e yükselten sarı-kırmızılı ekipte, Mertens, çarpıcı bir performansa imza attı.

Opta'nın aktardığına göre; Sarı-kırmızılı ekibin 37 yaşındaki süper yıldızı Mertens, bu akşam bir asiste imza atarak Avrupa'nın 10 büyük liginde en fazla asist yapan oyuncu olarak tekrarlanması güç bir başarıyı gerçekleştirdi.

YORUMLAR
YORUM YAZ
İÇERİK VE ONAY KURALLARI: KARAR Gazetesi yorum sütunları ifade hürriyetinin kullanımı için vardır. Sayfalarımız, temel insan haklarına, hukuka, inanca ve farklı fikirlere saygı temelinde ve demokratik değerler çerçevesinde yazılan yorumlara açıktır. Yorumların içerik ve imla kalitesi gazete kadar okurların da sorumluluğundadır. Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır. Özensizce belirlenmiş kullanıcı adlarıyla gönderilen veya haber ve yazının bağlamının dışında yazılan yorumlar da içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN