Süper Lig'de şok ayrılık: Başkanla tartışıp darp raporu aldı! 7 sezondur formasını giydiği kulübe veda etti

Süper Lig'de şok ayrılık: Başkanla tartışıp darp raporu aldı! 7 sezondur formasını giydiği kulübe veda etti

Süper Lig'de teknik direktör ayrılıkları spor gündemini meşgul ederken şaşkınlık uyandıran bir ayrılık haberi daha yaşandı. Deneyimli futbolcu, uzun yıllardır formasını giydiği kulübün başkanıyla kavga edip darp raporu aldı. Ünlü futbolcu, sözleşmesini tek taraflı sonlandırarak takımdan resmen ayrıldı. İşte o futbolcu...

7 sezon oynadığı İstanbulspor kulübüyle özdeşleşen İbrahim Yılmaz, şok bir kararla sarı-siyahlı ekiple olan sözleşmesini feshetti. 29 yaşındaki futbolcu, İstanbulspor başkanı Ecmel Faik Sarıalioğlu ile görüşmesinin ardından tartışma yaşadı. İkili arasında sinirler gerilirken, Ecmel Faik Sarıalioğlu'nun İbrahim Yılmaz'a bir cisim fırlattığı iddia edildi.

ecmel-faik-sarialioglu-kimdir.jpg
Ecmel Faik Sarıalioğlu

İBRAHİM YILMAZ İSTANBULSPOR'DAN NEDEN AYRILDI?

İbrahim Yılmaz, Ecmel Faik Sarıalioğlu ile yaşadığı bu olayın ardından darp raporu aldı ve İstanbulspor macerasına sözleşmesini feshederek son verdi. Deneyimli futbolcu, sarı-siyahlı ekiple çıktığı 214 maçta 55 gol sevinci yaşarken, 24 kez de arkadaşlarına gol pası verdi.

İBRAHİM YILMAZ KİMDİR?

6 Şubat 1994 yılında İstanbul'da dünyaya gelen İbrahim Yılmaz, futbol kariyerine Başakşehir'in altyapısında başladı. Kariyerinde Darıca Gençlerbirliği, Altınordu, Şanlıurfaspor ve Eyüpspor gibi takımların formalarını giyen İbrahim Yılmaz kariyerinin en uzun soluklu macerasını İstanbulspor'da yaşadı. Yedi sezon boyunca İstanbulspor forması giyen İbrahim Yılmaz, Türkiye U19 ve Türkiye U20 Milli Takım formalarını da giydi.

ibrahim-yilmaz-kimdir.jpg
İbrahim Yılmaz

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN