Aziz Yıldırım'dan şampiyonluk vurgusu: Ah vah etmeye gerek yok

Aziz Yıldırım'dan şampiyonluk vurgusu: Ah vah etmeye gerek yok

Fenerbahçe'nin eski başkanı Aziz Yıldırım, Süper Lig'deki şampiyonluk yarışı hakkında "Galatasaray daha Beşiktaş, Trabzonspor ve Göztepe deplasmanına gidecek. Her şeyi geçtim, bizimle de maçları var. Bunların zaten hepsini kazanıyorsa şampiyon olsun. Ah vah etmeye gerek yok" dedi.

Süper Lig'de son 2 haftada 4 puan kaybı yaşayarak şampiyonluk yarışında ağır yara alan Fenerbahçe'de eski başkan Aziz Yıldırım, şampiyonluk yarışında Sarı-Lacivertli camiaya moral verdi.

Trendyol Süper Lig'in 24. haftasında Antalyaspor ile 2-2 berabere kalan Fenerbahçe, zirve yarışında üst üste ikinci beraberliğini alarak lider Galatasaray'ın 4 puan gerisine düştü.

Sarı lacivertli kulübün efsane başkanı Aziz Yıldırım, camiaya moral vererek çarpıcı açıklamalara imza attı.

Sports Digitale'den Murat Zorlu'ya konuşan Yıldırım, "Fenerbahçe zamanında 9 puan geriden gelip şampiyon oldu. Galatasaray daha Beşiktaş, Trabzonspor ve Göztepe deplasmanına gidecek. Her şeyi geçtim, bizimle de maçları var. Bunların zaten hepsini kazanıyorsa şampiyon olsun. Ah vah etmeye gerek yok" dedi.

YORUMLAR
YORUM YAZ
İÇERİK VE ONAY KURALLARI: KARAR Gazetesi yorum sütunları ifade hürriyetinin kullanımı için vardır. Sayfalarımız, temel insan haklarına, hukuka, inanca ve farklı fikirlere saygı temelinde ve demokratik değerler çerçevesinde yazılan yorumlara açıktır. Yorumların içerik ve imla kalitesi gazete kadar okurların da sorumluluğundadır. Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır. Özensizce belirlenmiş kullanıcı adlarıyla gönderilen veya haber ve yazının bağlamının dışında yazılan yorumlar da içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN