Barcelona'nın yıldızı Beşiktaş'a transfer oluyor! Kartal bombayı patlatıyor...

Barcelona'nın yıldızı Beşiktaş'a transfer oluyor! Kartal bombayı patlatıyor...

Portekizli teknik adam Santos'un raporu doğrultusunda hareket eden Beşiktaş, gözünü İspanya'ya dikti. Kartal, Barcelona'nın yıldız ismini kadrosuna katmak için kolları sıvadı.

Dün akşam evinde ağırladığı Adana Demirspor ile 0-0 berabere kalarak taraftarlarını hayal kırıklığına uğratan Beşiktaş, transfer çalışmalarında gaza bastı. Kartal, İspanyol dünya devi Barcelona'nın yıldız ismini kadrosuna katmak için kolları sıvadı.

Onana, Rosier ve Eric Bailly ile yollarını ayırarak kadrosundaki yabancı oyuncu sayısını azaltan Beşiktaş, gözünü İspanyol süper yıldıza dikti. Ara transfer dönemindeki ilk hamlesini Svensson ile yapan siyah-beyazlı ekip, transfer operasyonunda harekete geçti.

Amir Hadžiahmetović'in yaşadığı sakatlık sonrasında orta sahasına takviye yapma kararı alan Beşiktaş, İspanya seferine çıkmaya hazırlanıyor. Gazeteci Sercan Dikme'nin haberine göre; Orta sahasına tecrübeli bir isim transfer etmeyi planlayan Beşigktaş, özünü İspanya'ya dikti.

Kartal, Barcelona formasını terleten İspanyol orta saha oyuncusu Oriol Romeu'yu kadrosuna katmak için çalışmalara başladı.

Barcelona'nın teknik patronu Xavi'nin 32 yaşındaki orta saha oyuncusuna Kral Kupası maçları dışında süre vermeyi düşünmediği, yıldız futbolcunun ise bu gelişme sonrasında takımdan ayrılmaya sıcak baktığı öne sürüldü.Barça : Quel avenir pour Oriol Romeu ? – Sport.fr

Güncel piyasa değeri 3 milyon euro olan yıldız orta saha oyuncusu bu sezon Barcelona forması altında 21 maçta görev alırken 1 asiste imza attı. Kartal'ın tecrübeli orta saha oyuncusunun transferinde kısa süre içerisinde mutlu sona ulaşması ve transferi açıklaması bekleniyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN