Beşiktaş-Başakşehir maçının VAR hakemi belli oldu

Beşiktaş-Başakşehir maçının VAR hakemi belli oldu

Trendyol Süper Lig'de 9. hafta karşılaşmasında Beşiktaş bu akşam sahasında Başakşehir'i konuk edecek. Zorlu karşılaşmada John Allan Beaton VAR olarak görev alacak.

Trendyol Süper Lig'de 9. hafta karşılaşmasında bu akşam Beşiktaş sahasında Başakşehir'i konuk edecek. Zorlu karşılaşmada görev alacak VAR hakemi açıklandı.

Trendyol Süper Lig’in 9. haftasında Beşiktaş, bugün saat 19.00’da Başakşehir’i ağırlayacak. Müsabakada hakem Ümit Öztürk düdük çalacak. Öztürk’ün yardımcılıklarını Kerem Ersoy ile Candaş Elbil yapacak. Maçın 4. hakemi ise Reşat Onur Coşkunses olacak.

ücadelenin VAR koltuğunda John Allan Beaton oturacak. İskoç hakeme AVAR’da Özer Özden eşlik edecek.

YORUMLAR
YORUM YAZ
İÇERİK VE ONAY KURALLARI: KARAR Gazetesi yorum sütunları ifade hürriyetinin kullanımı için vardır. Sayfalarımız, temel insan haklarına, hukuka, inanca ve farklı fikirlere saygı temelinde ve demokratik değerler çerçevesinde yazılan yorumlara açıktır. Yorumların içerik ve imla kalitesi gazete kadar okurların da sorumluluğundadır. Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır. Özensizce belirlenmiş kullanıcı adlarıyla gönderilen veya haber ve yazının bağlamının dışında yazılan yorumlar da içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN