Beşiktaş bombayı patlattı! Adana Demirspor'un yıldız ismi imzayı atıyor: Tarihe geçecek transfer hamlesi

Beşiktaş bombayı patlattı! Adana Demirspor'un yıldız ismi imzayı atıyor: Tarihe geçecek transfer hamlesi

Milan'da forma giyen Hırvat hücum oyuncusu Ante Rebic'i sözleşme imzalamak için İstanbul'a getiren Beşiktaş, bu kez gözünü Adana Demirspor'un eski yıldızına dikti. Kartal'ın transferi kısa süre içerisinde bitirmesi bekleniyor.

UEFA Avrupa Konferans Ligi'nde Arnavutluk ekibi Tirana'yı 3-1 mağlup ederek ikinci maç öncesinde büyük avantaj elde eden Beşiktaş'ta sıcak saatler yaşanıyor. Son olarak Hırvat golcü Ante Rebic'i kadrosuna katan siyah-beyazlı ekip, bu kez Adana Demirspor'un eski yıldızını kadroya katmak için düğmeye bastı. Kartal, transferde 9 yıl aradan sonra bir ilki gerçekleştirmek istiyor.

Emrecan Bulut, Jean Onana ve Daniel Amartey'i kadrosuna katan Ante Rebic'i ise sözleşme imzalamak için İstanbul'a getiren Beşiktaş'ta transfer hareketliliği sürüyor. Şenol Güneş'in raporu doğrultusunda çalışmalarını sürdüren siyah-beyazlı ekip, Adana Demirspor'un eski yıldızını gözüne kestirdi.

Yeni sezonda Süper Lig'de şampiyonluğa ulaşmayı hedefleyen Beşiktaş, Hırvat golcü Ante Rebic’in ardından bir kanat oyuncusu daha kadrosuna katmak için düğmeye bastı.

Kartal, Çin'in Shangai Port takımında forma giyen hücum oyuncusu Matias Vargas'i kadroya katmak için düğmeye bastı. TRT Spor'da yer alan habere göre; Kartal, 26 yaşındaki futbolcuya yıllık 1 milyon 300 bin avro civarında maaş teklif edecek.

Kulübüyle 31 Aralık 2024'e kadar sözleşmesi bulunan Arjantinli golcü daha önce 2021-2022 sezonunda Adana Demirspor formasını terletmiş ve 36 maçta görev alırken Akdeniz ekibinde 5 gol 13 asistlik katkı sunmuştu.

9 YIL SONRA İLK

Arjantinli hücum oyuncusu, Beşiktaş'a imza atması halinde 9 yıl aradan sonra Beşiktaş'a transfer olan ilk Arjantinli futbolcu olarak tarihe geçecek.

Kartal'ın son Arjantinli transferi Jose Sosa olmuştu. 2014 yılında Beşiktaş'a transfer olan Sosa, 2016 yılına dek siyah-beyazlı formayı terletmişti.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN