Beşiktaş Parker için devrede

Beşiktaş Parker için devrede

Beşiktaş, savunma hattını genç ve potansiyelli bir isimle güçlendirmek için Örgryte IS forması giyen Michael Parker’ı gündemine aldı. Siyah-beyazlı yönetim, teknik direktör Italiano’nun raporu doğrultusunda 21 yaşındaki İngiliz stoper için temaslara başladı.

Bu sezon Süper Lig’de şampiyonluk hedefleyen Beşiktaş, transfer çalışmalarını savunma hattına yapılacak takviyelerle sürdürmek istiyor. Kadro derinliğini artırmanın yanı sıra geleceğe yönelik yatırım yapmayı amaçlayan siyah-beyazlılar, rotasını İsveç’e çevirdi.

bjk2.jpg

İtalyan basınında yer alan haberlere göre Beşiktaş, İsveç ekibi Örgryte IS’te forma giyen Michael Parker’ın transferi için kulübüyle görüşmelerini sürdürüyor. Scout ekibinin olumlu rapor verdiği genç savunmacının bu transfer döneminde takımından ayrılması bekleniyor.

bjk3.jpg

18 Aralık 2004 doğumlu olan Parker, 1.93 metrelik boyu ve sol ayağını etkili kullanmasıyla dikkat çekiyor. Asıl mevkisi stoper olan İngiliz futbolcu, ihtiyaç halinde savunmanın solunda da görev yapabiliyor. Örgryte ile sözleşmesi 31 Aralık 2028’e kadar devam eden Parker, 2026 sezonunda İsveç Allsvenskan’da 18 karşılaşmada forma giydi ve 1206 dakika sahada kaldı.

3-onc-pznjguboivezfk7lfq2eai-wide.jpg

Kariyerinde West Bromwich Albion altyapısında da bulunan Parker, daha önce Hereford formasıyla kiralık olarak mücadele etti. Genç savunmacı, Şubat 2026’da Örgryte’ye katıldı. Beşiktaş yönetiminin, fizik gücü ve çok yönlü yapısıyla öne çıkan Parker’ı savunma rotasyonuna uzun vadeli bir yatırım olarak değerlendirdiği belirtiliyor. Siyah-beyazlıların Örgryte ile yürüttüğü görüşmelerin sonucuna göre transferde önümüzdeki günlerde yeni gelişmeler yaşanması bekleniyor.

YORUMLAR
YORUM YAZ
İÇERİK VE ONAY KURALLARI: KARAR Gazetesi yorum sütunları ifade hürriyetinin kullanımı için vardır. Sayfalarımız, temel insan haklarına, hukuka, inanca ve farklı fikirlere saygı temelinde ve demokratik değerler çerçevesinde yazılan yorumlara açıktır. Yorumların içerik ve imla kalitesi gazete kadar okurların da sorumluluğundadır. Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır. Özensizce belirlenmiş kullanıcı adlarıyla gönderilen veya haber ve yazının bağlamının dışında yazılan yorumlar da içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN