Bir dönem Beşiktaş formasını terleten Norveçli golcü oyuncu John Carew, oyunculuğa adım atarak sürpriz bir hamleye imza attı.
2004-2005 sezonunda Beşiktaş formasını terleten Norveçli yıldız, 2012 yılında futbol hayatına nokta koymuştu. Futbolu bıraktıktan sonra futbolun içinde kalmayan Carew, oyunculuğa adım attı.
Kartal'ın eski golcüsü, ABD merkezli online dizi ve film platformu olan Netflix'te yayınlanan romantik komedi dizilerinde rol almaya başladı. The Athletic'e konuşan Beşiktaş'ın eski golcüsü, "Bir gün James Bond filminde kötü adam olmak istiyorum." dedi.
Siyah-Beyazlı ekibin eski golcüsü, "Sahadaki baskı, kamera önünde de var. Takım işi. Herkes görevini yapmalı. Baskı var. Kamera yüzünde ama performans göstermen gerekiyor. Bazen beş dakikalık bir sahne her şeyden daha akılda kalıcı olur" ifadelerini kullandı.
