Chelsea için teklif verildi, Bayrak listede yok

Chelsea için teklif verildi, Bayrak listede yok

Rusya'nın Ukrayna'yı işgali sonrası yaptırımlara uğrayan Rus iş insanı Roman Abramoviç, sahibi olduğu Chelsea'yi satışa çıkartmış ve Türk iş insanı Muhsin Bayrak da kulübü satın almaya talip olduğunu söylemişti. Kulüp için verilen tekliflerde kendisinin teklifi yer almayan Bayrak, prosedürle ilgili bir yanlış anlaşılma nedeniyle açık artırmada yer alamadıklarını ve çok üzgün olduklarını kaydetti.

Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin'e yakınlığıyla bilinen iş insanı Roman Abramoviç, sahibi olduğu Chelsea'yi satacağını söylemişti. Rusya'nın Ukrayna'yı işgalinin ardından ağır yaptırımlara uğrayan Abramoviç'in satışı, İngiltere hükümetinin yaptırımları neticesinde durdurulmuştu.

Öte yandan, Türk iş insanı Muhsin Bayrak da takımı almak için talip olduğunu söylemişti. Kulübü almak için verilen teklifler arasında kendi teklifi yer almayan Bayrak, açık artırma prosedürüyle ilgili bir yanlış anlaşılma olduğunu bu bundan çok üzgün olduklarını söyledi.

"2 MİLYAR STERLİN'İN ÜZERİNDE"

Diken'de yer alan bir habere göre, kulübü almak için üç teklif kaydedildi. Bunlar, Amerikan beyzbol takımı Chicago Cubs’ın sahibi Ricketts ailesi, siyasetçi ve eski madalyalı olimpiyat oyunları sporcusu Lord Coe’nin olduğu bir konsorsiyum ve emlak yatırımcısı Nick Candy’nin liderliğinde başka bir gruptan geldi.

Candy tekliflerinin 2 milyar sterlinin üstünde olduğunu söyledi.

Bayrak'ın Reuters'e yaptığı açıklamaya yer verilen haberde, Bayrak'ın teklif verilmesi için tanınan son teslim gününe yetişemediklerini söylediği ve bunun açık artırma prosedürüyle ilgili bir yanlış anlaşılmadan kaynaklandığını belirterek çok üzgün olduklarını ifade ettiğine yer verildi.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN