Emre Belözoğlu, AS’a verdiği özel röportajda hem Fenerbahçe hem de Atletico Madrid hakkında çarpıcı açıklamalarda bulundu. "Fenerbahçe ile şampiyonluk yaşayacağım" diyen Belözoğlu, Arda Güler ve Mourinho için de dikkat çeken ifadeler kullandı.
Antalyaspor Teknik Direktörü Emre Belözoğlu, İspanya'nın önde gelen spor yayın organlarından AS’a verdiği röportajda hem teknik direktörlük kariyerine dair önemli değerlendirmelerde bulundu hem de Fenerbahçe ile ilgili çarpıcı ifadeler kullandı.
"FENERBAHÇE İLE ŞAMPİYONLUK YAŞAYACAĞIM"
Tecrübeli teknik adam, “Bir gün teknik direktör olarak Fenerbahçe taraftarlarıyla birlikte şampiyonluk sevincini yaşayacağım. Buna inancım tam” sözleriyle camiaya güçlü bir mesaj gönderdi. Sarı-lacivertli ekibin son yıllardaki şampiyonluk hasretinin kendisini de derinden etkilediğini dile getiren Belözoğlu, bu tabloyu tersine çevirmek istediğini belirtti.
TEKNİK DİREKTÖRLÜK FELSEFESİ: ‘BUZDOLABINDA NE VARSA ONUNLA YEMEK PİŞİRİRİM’
Kendine özgü futbol anlayışıyla dikkat çeken Emre Belözoğlu, teknik adamlık stilini şu sözlerle özetledi:
“Maçlara göre plan yapan, ilkelerine sadık kalan bir teknik direktörüm. Teknik direktörlüğü yemek pişirmeye benzetiyorum; elinizde hangi malzeme varsa ona uygun tarif hazırlarsınız.”
ATLETİCO MADRİD VE UNUTULMAZ ANILAR
Kariyerinde kısa bir dönem Atletico Madrid forması giyen Belözoğlu, o dönemi şu sözlerle anlattı:
“Simeone'nin bana kattıkları büyük. Süper Kupa finalinde sadece 7 dakika oynadım ama maç sonrası tüm takımı durdurup bana teşekkür etti. Bu, bir futbolcu için unutulmaz bir andır.”
ARDA GÜLER YORUMU: “BU ÇOCUK MÜKEMMELLİĞE ÇOK YAKIN”
Fenerbahçe döneminde Arda Güler’i A takıma çıkaran isim olan Belözoğlu, genç yıldız hakkında da övgü dolu ifadeler kullandı:
“45 dakika izleyince fark ettim. Çok özel bir oyuncu. Daha iyisi olacak. Zorluklardan besleniyor. Real Madrid’de çok daha olgun bir Arda göreceğiz.”
MOURİNHO SÖZLERİ DİKKAT ÇEKTİ
Fenerbahçe'nin başına geçen Jose Mourinho hakkında da konuşan genç teknik adam, "Mourinho büyük bir isim. Ancak bu sezon onun için iyi geçmedi, üzgünüm. Beklentiler yüksekti ama başarı gelmedi" dedi.
ATLETİCO HAYALİ AÇIK KAPI BIRAKTI
"Bir gün Atletico Madrid'in teknik direktörü olmak ister misiniz?" sorusuna Emre Belözoğlu’nun cevabı netti:
“Neden olmasın? Hedefim oynadığım takımları bir gün kenardan yönetmek. Türkiye’de teknik direktörlük daha zor ama bu zorluk beni motive ediyor.”
Emre Belözoğlu'ndan Fenerbahçe, Mourinho ve Arda Güler açıklaması: Çok pişmanım
Fenerbahçe'de transferde flaş görüşme! Mourinho eski öğrencisini takıma çağırdı