Erdoğan'dan A Milli Kadın Voleybol Takımı'na tebrik

Erdoğan'dan A Milli Kadın Voleybol Takımı'na tebrik

Tayland'da düzenlenen FIVB Kadınlar Dünya Şampiyonası'nda ikinci olan A Milli Kadın Voleybol Takımı'nı tebrik eden Erdoğan, "Dünya 2’ncisi olarak ülkemizi gururlandıran, bir başarıya imza atan A Millî Kadın Voleybol Takımımızı yürekten tebrik ediyorum. Teşekkürler Filenin Sultanları" dedi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Tayland'da düzenlenen FIVB Kadınlar Dünya Şampiyonası'nda ikinci olan A Milli Kadın Voleybol Takımı'nı tebrik etti.

Erdoğan sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, "Tayland’da düzenlenen FIVB Kadınlar Dünya Şampiyonası’nda Dünya 2’ncisi olarak ülkemizi gururlandıran, bir başarıya imza atan A Millî Kadın Voleybol Takımımızı yürekten tebrik ediyorum. Teşekkürler Filenin Sultanları" ifadesini kullandı.

YORUMLAR
YORUM YAZ
İÇERİK VE ONAY KURALLARI: KARAR Gazetesi yorum sütunları ifade hürriyetinin kullanımı için vardır. Sayfalarımız, temel insan haklarına, hukuka, inanca ve farklı fikirlere saygı temelinde ve demokratik değerler çerçevesinde yazılan yorumlara açıktır. Yorumların içerik ve imla kalitesi gazete kadar okurların da sorumluluğundadır. Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır. Özensizce belirlenmiş kullanıcı adlarıyla gönderilen veya haber ve yazının bağlamının dışında yazılan yorumlar da içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN