Erol Bulut, o isme kabusu yaşattı: Tehlikeli bir silah! Benzerlikler gördüğünü söylemişti

Erol Bulut, o isme kabusu yaşattı: Tehlikeli bir silah! Benzerlikler gördüğünü söylemişti

Bir dönem Fenerbahçe'yi de çalıştıran Erol Bulut, kariyerini İngiltre'nin Cardiff takımında sürdürüyor. 49 yaşındaki teknik direktör, geçen hafta karşı karşıya geldiği rakip antrenörden ilginç övgü aldı. İşte detaylar...

İngiltere Championship'te ayın teknik direktör adayları listesine girerek büyük bir başarı yakalayan Erol Bulut, rakibi Huddersfield'i küme düşme hattına itti.

Cardiff City Stadium'da oynanan maçı Erol Bulut'un öğrencileri 1-0 kazandı. Cardiff'e gallibiyet gol 30. dakikada Famara Diedhiou'dan geldi.

Erol Bulut'un takımı ligde üst üste 3. galibiyetini aldı. Bu sonuçla Cardiff, puanını 50'ye çıkardı. Huddersfield ise 38 puanda kaldı.

EROL BULUT'TAN KORKUYORDU

Huddersfield'te 2024 Şubat ortasında görevi devralan Andre Bretenreiter, göreve geldiğinden bu yana, evinde hak ettiği 1-1'lik beraberlikle Leeds United'ı takip ederek yükselerek herkesin dikkatini çekmişti.

Yeniçağ'da yer alan habere göre, Huddersfield yeni hocası Andre Bretenreiter, maç öncesi Cardiff'i özgüven dolu, teknik bir takım olarak övmüştü.

Başarılı teknik adam, görevdeki ilk birkaç haftasından sonra Erol Bulut ile ilgili olarak kendi tarafında benzerlikler gördüğünü söylemişti.

Alman çalıştırıcı, Erol Bulut'un özellikle duran toplarla takımına nasıl tehlikeli bir silah yarattığını da sözlerine eklemişti.

Huddersfield'in hocası maç öncesi son olarak "Duran her parça önemli, Cardiff'ten gelen tehdidin farkındayız, uyanık olmalıyız ve işimize bakmalıyız" diyerek Erol Bulut'un öğrencilerinden çekindiklerini ifade etmişti.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN