Fatih Terim resmen açıkladı: Galatasaraylıları heyecanlandıran açıklama! 'Aslan'da 5. Terim dönemi kapıda'

Fatih Terim resmen açıkladı: Galatasaraylıları heyecanlandıran açıklama! 'Aslan'da 5. Terim dönemi kapıda'

Ocak ayında Galatasaray'dan ayrıldığı günden bu yana herhangi bir takımla anlaşma imzalamayan 'İmparator' lakaplı başarılı teknik adam Fatih Terim, teknik adamlığa geri dönmek istediğini açıkladı. Fatih Terim'in açıklamaları sarı-kırmızılı taraftarlar tarafından '5. Terim dönemi kapıda' şeklinde yorumlandı.

Geçen sezon ocak ayında efsanesi olduğu Galatasaray'dan ayrılan 'İmparator' lakaplı başarılı teknik adam Fatih Terim, teknik direktörlüğe geri dönmek istediğini açıkladı.

Dünyaca ünlü İtalyan gazeteci Gianluca Di Marzio'nun sorularını yanıtlayan tecrübeli teknik adam, dikkat çekici açıklamalarda bulundu. Fatih Terim'in açıklamaları sarı-kırmızılı taraftarlar tarafından '5. Terim dönemi kapıda' şeklinde yorumlandı.

"FLORANSA İKİNCİ EVİM"

İtalyan devi Napoli'nin teknik adamı Luciano Spalletti hakkında konuşan 69 yaşındaki teknik adam Floransa'yı 'ikinci ev' olarak gördüğünü vurgulayarak "O benim büyük dostum. Ona sevgim ve saygım var. Bu yıl çok güçlüler ve umuyorum ki sonuna kadar götürebilirler ve kazanırlar. Şampiyonluk mücadelesinde Napoli’yi tutuyorum. Floransa benim ikinci evim, Milan'da da çalıştım ama Napoli'yi destekliyorum" dedi.

Fatih Terim'den sürpriz açıklama: Geri dönebilirim

Arjantin'in yıldız futbolcusu Lionel Messi'yi öven Terim, "İlk sırada Messi geliyor, sonra Messi, sonra Messi ve diğerleri. (Diego Armando) Maradona çok büyük bir oyuncuydu, Ronaldo da çok güçlü ama Messi'yi beğeniyorum. İsterse sahada her şeyi yapabilir" dedi.

"GERİ DÖNMEYE HAZIRIM"

Türkiye'de çalışan İtalyan teknik direktörler hakkında da açıklamalarda bulunan Fatih Terim, "Hepsi içinde en iyi iş çıkaran (Vincenzo) Montella ve böyle iyi iş çıkarmaya devam edecek. (Andrea) Pirlo ve (Francesco) Farioli'yi de beğeniyorum" yanıtını verdi.

Teknik adamlığa geri dönme fikrini kapatıp kapatmadığı sorulan Terim, "Bilmiyorum. Sadece İtalya'ya değil, iyi bir teklif ve güzel proje olması halinde (teknik direktörlüğe) geri dönmeye hazırım. Diğer şeyler beni ilgilendirmiyor" yanıtını verdi.

1470693.jpg

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN