Fenerbahçe Başkanı Ali Koç'tan transfer açıklaması: Fenerbahçe'de son dakikaya kadar transfer bitmez

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç'tan transfer açıklaması: Fenerbahçe'de son dakikaya kadar transfer bitmez

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, katıldığı organizasyonda sarı-lacivertli camiaya seslendi. Koç, Fenerbahçe tarihinin en güçlü kadrosunu kurduklarını belirterek, transfer hakkında da "Fenerbahçe'de son dakikaya kadar transfer bitmez" açıklamasında bulundu.

Fenerbahçe Başkanı ve başkan adayı Ali Koç, kongre üyeleriyle bir araya geldiği organizasyonda önemli açıklamalarda bulundu.

adsiz-tasarim-26-azum-png

Sarı-lacivertli kulübü “aile” olarak gördüğünü söyleyen Koç,"Fenerbahçe benim için aile. Kayıtsız, şartsız, saf bir sevgiyle kucakladığım, peşini bırakmadığım, şartlar ne olursa olsun hep kalbimin en güzel yerinde duran bir değer. Kayıtsız şartsız ne olursa olsun sevdamızın peşindeyiz. Bize çocukluğumuzda şartlar ne olursa olsun sevdamızın peşinden gitmeyi öğrettiler. Pazara kadar değil mezara kadar bizde…" dedi.

"TARİHİMİZİN EN KUVVETLİ KADROSU"

Bu sezon tarihin en güçlü kadrosunun kurulduğunu belirten Ali Koç, "Kadro kalitemizi 125 milyon Euro’dan 315 milyon Euro’ya çıkardık. Kameni’lerden Ederson’lara geldik. Tarihimizin en kuvvetli kadrosunu kurduğumuz bu sezonda takımımıza ihtiyacı olan desteği vermeliyiz. Feyenoord maçında olduğu gibi deplasman seyircimizin performansını iç sahada da verebilirsek en çok yine biz taraftarlar mutlu oluruz." ifadelerini kullandı.

"ŞARTLARI ZORLAYACAĞIZ"

Transfer gündemine de değinen Koç, Tottenham’ın oyuncusu Yves Bissouma’nın sakatlığı nedeniyle transferinin gerçekleşmediğini açıkladı. Başkan, "Hepimiz bir 8 numara istiyoruz. Bissouma'nın eli kulağındaydı, sakatlandı. Zeki bir 8 numara istiyoruz. Topu akıllıca dağıtabilecek, box to box oynayabilen. Genç bir isim üzerinde çalışmalarımız sürüyor. Fenerbahçe'de son dakikaya kadar transfer bitmez. Gelen de bitmez, giden de bitmez. Şartları son ana kadar zorlayacağız." şeklinde konuştu

YORUMLAR
YORUM YAZ
İÇERİK VE ONAY KURALLARI: KARAR Gazetesi yorum sütunları ifade hürriyetinin kullanımı için vardır. Sayfalarımız, temel insan haklarına, hukuka, inanca ve farklı fikirlere saygı temelinde ve demokratik değerler çerçevesinde yazılan yorumlara açıktır. Yorumların içerik ve imla kalitesi gazete kadar okurların da sorumluluğundadır. Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır. Özensizce belirlenmiş kullanıcı adlarıyla gönderilen veya haber ve yazının bağlamının dışında yazılan yorumlar da içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN