Fenerbahçe’den ayrılan Samet Akaydın’ın sözlerine tepki! “Fatih Terim arayınca tereddüt etmedim hedefim şampiyonluk”

Fenerbahçe’den ayrılan Samet Akaydın’ın sözlerine tepki! “Fatih Terim arayınca tereddüt etmedim hedefim şampiyonluk”

Sarı lacivertli takımda yer alan lakin forma şansı bulamayan Samet Akaydın’ın takımdan ayrılması kesinleşti. Yeni transferinin netleşmesi sonrasında bazı açıklamalarda bulunan futbolcunun sözleri taraftarı kızdıracak. İşte detaylar…

Fatih Terim, geçtiğimiz haftalarda Yunan takımı Panathinaikos’un teknik direktörü olarak görev yapmaya başladı. Efsane teknik adamın takımın başına geçer geçmez değerlendirmek istediği isimler arasında ise Fenerbahçeli Samet Akaydın’da yer aldı. Söz konusu transferin kesinleşmesinden sonra futbolcu Samet Akaydın bazı açıklamalarda bulundu.

AÇIKLAMALARINA TEPKİ YAĞDI

Samet Akaydın’ın Fenerbahçe'den Panathinaikos'a transfer olması resmiyet kavuştu. Bu gelişmeden sonra Atina’ya giden futbolcu önemli açıklamalarda bulundu. Haberler.com’da yer alan habere göre, Akaydın’ın açıklamaları Fenerbahçe taraftarından büyük tepki topladı.

yeni-proje-1.jpg

Samet Akaydın, yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi:

"Burada Arao var, aynı takımda oynadık. Onunla konuştum, bana bazı şeyler söyledi. Takımın maçlarını izledim ve çok iyi olan taraftarlarımızı da gördüm. Sahayı görmek ve takım için oynamak için sabırsızlanıyorum. Fatih Terim'in de rolü oldu. Beni Panathinaikos'a çağırdığında tereddüt etmedim. Şampiyonluğu kazanmayı hedeflememiz çok önemli ve gelmemin nedenlerinden biri de buydu. Hedefimiz burada şampiyonluk kazanmak. Umarım çok iyi iş çıkarırız ve şampiyonluğu kazanırız.”

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN