Nice’ten Kojo Peprah Oppong’u kadrosuna katan Fenerbahçe, bu kez rotasını Brezilya’ya çevirdi. Globo’nun haberine göre sarı-lacivertliler, Gremio’nun 18 yaşındaki ofansif orta saha oyuncusu Gabriel Mec ile ilgileniyor.

Brezilya temsilcisinin genç futbolcuyu transfer döneminin sonuna kadar satmaya açık olduğu belirtilirken, Fenerbahçe’nin yanı sıra başka kulüplerin de oyuncunun durumunu takip ettiği ifade edildi.

Fabio Vargas’ın haberine göre Fenerbahçe, Gabriel Mec için Gremio’ya 12 milyon euro artı bonuslar içeren resmi bir teklif yaptı. Taraflar arasındaki görüşmelerin kısa süre içinde hız kazanması bekleniyor.

Shakhtar’ın da daha önce 12 milyon euro teklif ettiği ancak oyuncunun transfere sıcak bakmadığı belirtilmişti. Villarreal’in de genç futbolcuyla ilgilendiği kaydedildi. Piyasa değeri 16 milyon euro olarak gösterilen Gabriel Mec, geride kalan sezonda Gremio formasıyla 32 resmi karşılaşmada 3 gol ve 2 asistlik katkı sağladı.
