Fenerbahçe'ye Diego Carlos piyangosu

Fenerbahçe'ye Diego Carlos piyangosu

Fenerbahçe’den Como’ya kiralanan Diego Carlos gösterdiği performansla adından sıkça söz ettiriyor. İtalyan ekibi, Brezilyalı savunmacı için satın alma opsiyonu kararı sezon sonundaki hedeflerden sonra kullanılacak. Sarı-lacivertlilerin oyuncu bonservisi konusundaki beklentisi 5 milyon euro seviyesinde.

Fenerbahçe’nin sezon başında Serie A temsilcisi Como’ya kiraladığı Diego Carlos’un geleceği İtalya'da devam edebilir. İtalyan ekibinin, tecrübeli savunmacının bonservisini almayı değerlendirdiği ancak bu kararın sezon sonundaki hedeflere bağlı olduğu ifade ediliyor.

diego-carlos-como-4-125822-jpg.webp

Teknik direktör Cesc Fabregas yönetiminde başarılı bir sezon geçiren Como, ligde ilk 4 içerisinde yer alarak Şampiyonlar Ligi bileti almayı hedefliyor. İtalyan ekibinin bu hedefe ulaşması halinde Diego Carlos’un bonservisinin alınmasının gündeme gelebileceği belirtiliyor.

İtalyan basınında yer alan haberlere göre Fenerbahçe ile Como arasında şu an için resmi bir görüşme bulunmuyor. Ancak sezonun geri kalanında alınacak sonuçların, transfer sürecini doğrudan etkileyebileceği kaydedildi. Sarı-lacivertlilerin 2.8 milyon euro bedelle kiraladığı Diego Carlos'tan bonservis beklentisi 5 milyon euro seviyesinde.

t25-diego-carlos-comoda-kulle-237-1024x575.webp

33 yaşındaki Brezilyalı stoper, bu sezon Como formasıyla 23 maçta görev aldı. Deneyimli oyuncu, bu karşılaşmalarda 1 gol ve 1 asistlik katkı sağladı.

YORUMLAR
YORUM YAZ
İÇERİK VE ONAY KURALLARI: KARAR Gazetesi yorum sütunları ifade hürriyetinin kullanımı için vardır. Sayfalarımız, temel insan haklarına, hukuka, inanca ve farklı fikirlere saygı temelinde ve demokratik değerler çerçevesinde yazılan yorumlara açıktır. Yorumların içerik ve imla kalitesi gazete kadar okurların da sorumluluğundadır. Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır. Özensizce belirlenmiş kullanıcı adlarıyla gönderilen veya haber ve yazının bağlamının dışında yazılan yorumlar da içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN