Fenerbahçe’yi yoğun fikstür bekliyor

Fenerbahçe’yi yoğun fikstür bekliyor

Fenerbahçe, milli aranın ardından 9 Kasım’a kadar Süper Lig ve UEFA Şampiyonlar Ligi’nde toplam 8 maça çıkacak. Sarı-lacivertliler bu süreçte Galatasaray derbisinin yanı sıra Aston Villa ve Liverpool karşılaşmalarına da çıkacak.

Fenerbahçe, milli maçlar nedeniyle verilen aranın ardından yoğun bir maç programına girecek. Sarı-lacivertliler, 10 Ekim ile 8 Kasım arasındaki yaklaşık bir aylık süreçte 5 Süper Lig ve 3 UEFA Şampiyonlar Ligi karşılaşması oynayacak.

fb1.jpeg

YOĞUN SERİ RİZE’DE BAŞLAYACAK

İsmail Kartal’ın ekibi, Süper Lig’in 7. haftasında 10 Ekim Cumartesi günü Çaykur Rizespor’a konuk olacak. Fenerbahçe, dört gün sonra Şampiyonlar Ligi’nde Aston Villa ile Birmingham’da karşılaşacak. Üst üste iki deplasmanın ardından İstanbul’a dönecek sarı-lacivertliler, 17 Ekim’de Corendon Alanyaspor’u ağırlayacak. Fenerbahçe, 20 Ekim’de ise Şampiyonlar Ligi’nde Slavia Prag ile Kadıköy’de mücadele edecek.

fb3.gif

26 EKİM’DE GALATASARAY DERBİSİ

Dört maçlık yoğun bölümün ardından 6 günlük ara verecek Fenerbahçe, 26 Ekim’de Süper Lig’in 9. haftasında Galatasaray’a konuk olacak. Sarı-lacivertliler, derbinin ardından 31 Ekim’de Göztepe’yi ağırlayacak. İsmail Kartal’ın öğrencileri, 4 Kasım’da Şampiyonlar Ligi’nde Liverpool ile Kadıköy’de karşı karşıya gelecek.

fenerbahce-344653.webp

MİLLİ ARAYA ÇORUM’DA GİRECEK

Fenerbahçe, yoğun fikstürdeki son maçını 8 Kasım’da Arca Çorum FK deplasmanında oynayacak ve ardından milli araya girecek. Sarı-lacivertliler bu süreçte 8 karşılaşmanın 5’ini İstanbul’da oynarken, Çaykur Rizespor, Aston Villa ve Arca Çorum FK maçları için şehir dışına çıkacak. Galatasaray derbisi de deplasman statüsünde oynanacak.

YORUMLAR
YORUM YAZ
İÇERİK VE ONAY KURALLARI: KARAR Gazetesi yorum sütunları ifade hürriyetinin kullanımı için vardır. Sayfalarımız, temel insan haklarına, hukuka, inanca ve farklı fikirlere saygı temelinde ve demokratik değerler çerçevesinde yazılan yorumlara açıktır. Yorumların içerik ve imla kalitesi gazete kadar okurların da sorumluluğundadır. Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır. Özensizce belirlenmiş kullanıcı adlarıyla gönderilen veya haber ve yazının bağlamının dışında yazılan yorumlar da içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN