Formula 1 Dünya Şampiyonası’nda pole pozisyonu Gasly'de

Formula 1 Dünya Şampiyonası’nda  pole pozisyonu Gasly'de

Formula 1 Dünya Şampiyonası’nda sezonun 13. yarışı olan İtalya Grand Prix’sinde pole pozisyonunu Alpine pilotu Pierre Gasly kazandı. Fransız sürücü, Monza’daki sıralama turlarını 1 dakika 21.786 saniyelik derecesiyle ilk sırada tamamladı.

Formula 1’de sezonun 13. ayağı olan İtalya Grand Prix’si öncesinde sıralama turları tamamlandı. Monza yakınlarındaki 5,7 kilometrelik Autodromo Nazionale Monza Pisti’nde gerçekleştirilen seanslarda en hızlı tur Pierre Gasly’den geldi.

gasly2.jpg

Alpine adına yarışan Fransız pilot, 1 dakika 21.786 saniyelik derecesiyle pole pozisyonunun sahibi oldu.

images-1.jpg

Gasly’nin yalnızca 0.060 saniye gerisinde kalan Mercedes pilotu George Russell ikinci sırayı aldı. McLaren’dan Oscar Piastri ise liderin 0.180 saniye gerisinde üçüncü oldu. İtalya Grand Prix’si yarın TSİ 16.00’da başlayacak.

YORUMLAR
YORUM YAZ
İÇERİK VE ONAY KURALLARI: KARAR Gazetesi yorum sütunları ifade hürriyetinin kullanımı için vardır. Sayfalarımız, temel insan haklarına, hukuka, inanca ve farklı fikirlere saygı temelinde ve demokratik değerler çerçevesinde yazılan yorumlara açıktır. Yorumların içerik ve imla kalitesi gazete kadar okurların da sorumluluğundadır. Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır. Özensizce belirlenmiş kullanıcı adlarıyla gönderilen veya haber ve yazının bağlamının dışında yazılan yorumlar da içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN