Son olarak Suudi Arabistan ekibi Al-Shabab'ı çalıştıran Fatih Terim, UEFA tarafından görevlendirildi. Galatasaray'ın efsane ismi, bu akşam oynanacak olan Galatasaaray-Barcelona karşılaşmasını analiz edecek ve raporlayacak.
Okan Buruk yönetimindeki Galatasaray, Şampiyonlar Ligi'nde 2. hafta karşılaşmasında bu akşam sahasında Barcelona'yı konuk edecek. Zorlu mücadeleyi Fatih Terim, UEFA adına maçı analiz edip rapor hazırlayacak.
Terim, geçtiğimiz sezon Arsenal ile Sporting arasında oynanan Şampiyonlar Ligi maçını takip etmiş ve teknik gözlemci olarak rapor hazırlamıştı.
UEFA eylül ayında bu sezon Şampiyonlar Ligi maçlarında teknik gözlemci olarak görev yapacak isimleri duyurmuş ve Fatih Terim de bu listede yer almıştı.
