Galatasaray'a 111 milyon euroluk süper yıldız! Aslan, yılın transfer bombasını patlatıyor...

Galatasaray'a 111 milyon euroluk süper yıldız! Aslan, yılın transfer bombasını patlatıyor...

Ara transfer döneminin sessiz takımlarından biri olan Galatasaray, transfer çalışmalarında düğmeye bastı. Aslan, 111 milyon euroluk süper yıldıza kancayı taktı.

Trabzonspor deplasmanından 1-5'lik tarihi zaferle dönen Galatasaray, transfer operasyonunda kolları sıvadı. Ara transfer döneminin sessiz takımlarından biri olan sarı-kırmızılı takım, 111 milyon euroluk süper yıldızı kadrosuna katmak için çalışmalara başladı.

Sezon başından bu yana Icardi dışındaki hücum oyuncularından yeteri kadar katkı alamayan sarı-kırmızılı ekip Zaha'nın yıldızlaştığı maçta Trabzonspor deplasmanından 1-5'lik zaferle döndü. Bu sezon Okan Buruk yönetiminde tüm kulvarlarda şampiyonluk yaşamayı hedefleyen sarı-kırmızılı takım, hücum hattını güçlendirme kararı aldı.

Ezeli rakibi Fenerbahçe'nin yaptığı takviyelere cevap vermeyi hedefleyen sarı-kırmızılı ekip, hücum hattına 'çilek' takviyesi yapmak için kolları sıvadı.

A Spor'un haberine göre; Aslan, Alman devi Borussia Dortmund forması giyen Sebastien Haller'i kadrosuna katmak için devreye girdi. Sarı-kırmızılı ekibin, Alman ekibinden ayrılmayı düşünen yıldız golcüyü 6 aylığına kiralık olarak kadrosuna katmayı hedeflediği ileri sürüldü.

Golcü futbolcunun Galatasaray'a transfer olmaya sıcak baktığı iddia edildi. Icardi ile forma yarışına girebilecek yıldız golcü arayışında olan sarı-kırmızılı ekibin bu transferde ısrarcı olduğu iddia edildi.

Transferin önümüzdeki günlerde netleşeceği ve Dortmund'un, Haller ile ilgili nihai kararını vereceği öne sürüldü. Güncel piyasa değeri 18 milyon euro olan yıldız golcü bu sezon 14 maçta görev alırken 2 gol kaydetti.

29 yaşındaki yıldız golcü için bugüne dek toplamda 111 milyon euro bonservis bedeli ödendi.

Report: Sébastien Haller facing uncertain future at Borussia Dortmund

Golcü futbolcu bugüne dek futbol kariyerinde toplamda 388 maçta görev alırken bu karşılaşmalarda 164 gol atarken 62 kez de asist üretti.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN