Antrenör koltuğu henüz dolmayan Galatasaray'da Hagi ve Popescu sürprizi

Antrenör koltuğu henüz dolmayan Galatasaray'da Hagi ve Popescu sürprizi

Galatasaray'ın 2000'li yıllara damgasını vuran efsane kadrosunda yer alan futbolculardan Gheorghe Hagi ve Gheorghe Popescu, sarı-kırmızılı takımın bugün yaptığı antrenmanı ziyaret etti.

Galatasaray'da yeni sezon çalışmaları İstanbul'da devam ediyor. Bugün yapılan antrenmanda, efsane futbolcular Gheorghe Hagi ve Gheorghe Popescu sürprizi yaşandı. Florya Metin Oktay Tesisleri'ndeki antrenmanı takip eden Hagi ve Popescu, uzun bir aradan sonra teknik direktör Fatih Terim ile bir araya geldi. Antrenör Selçuk İnan ve kaptan Arda Turan ile samimi bir sohbet gerçekleştiren Hagi, eski günleri yâd etti.

Galatasaray Spor Kulübü'nün Twitter hesabından yapılan açıklamada, "Galatasaray'ın bugünkü çalışmasını kulüp tarihimizde özel yere sahip olan efsanelerimiz Gheorghe Hagi ve Gheorghe Popescu da ziyaret etti. Hagi ve Popescu, çift kale maçı teknik direktörümüz Fatih Terim ile beraber izledi" sözlerine yer verildi.

e5ci97ax0amyo4v.jpg
Gheorghe Hagi, Arda Turan, Selçuk İnan

GALATASARAY'IN YENİ ANTRENÖRLERİ HAGI VE POPESCU MU OLACAK?

Sürpriz ziyaret sonrası Hagi ve Popescu'nun Galatasaray'da yeni antrenör olacakları ileri sürüldü. Hatırlanacağı üzere haziran ayındaki başkanlık seçimleri öncesinde antrenörler Ümit Davala ve Levent Şahin kulüpten ayrılmıştı. Yerlerine kimin geleceği merak konusu olurken, kulübün efsane isimleri Hagi ve Popescu'nun sürpriz Florya ziyareti sarı-kırmızılı taraftarları heyecanlandırdı. Sosyal medyada, eski Rumen futbolcuların takımın yeni antrenörleri olacağı iddia edildi.

56 yaşındaki Hagi; 2003 yılında Bursaspor, 2005-2005 ve 2010-2011 yılları arasında Galatasaray teknik direktörlüğü yapmıştı. 53 yaşındaki Popescu'nun ise şu ana kadar herhangi bir takımda antrenörlük deneyimi bulunmuyor.

e5ci96-xeaeyvjc.jpg
Gheorghe Hagi, Fatih Terim, Gheorghe Popescu

Florya Metin Oktay Tesisleri'ndeki çalışmaya ısınma hareketleri ile başlandı. Ana bölümde 2x35 dakikalık 11'e 11 çift kale maç yapıldı. Galatasaray, yeni sezon hazırlıklarını 6 Temmuz 2021 Salı günü saat 19.00'da yapacağı antrenmanla sürdürecek.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN