Galatasaray'da ilk ayrılık: DeAndre Yedlin ülkesine dönüyor

Galatasaray'da ilk ayrılık: DeAndre Yedlin ülkesine dönüyor

Teknik Direktör Fatih Terim ile yollarını ayıran, Domenec Torrent'i göreve getiren ve ligde oynadığı son 4 karşılaşmayı kaybeden Galatasaray'da kan kaybı sürüyor. Sarı-kırmızı takımda ABD'li sağ bek oyuncusu DeAndre Yedlin ile yollar ayrıldı.

Domenec Torrent'in teknik direktörlüğe getirilmesinin ardından Galatasaray'da ilk ayrılık gerçekleşti. Sarı kırmızılı takımda tartışılan isim olan Amerikalı futbolcu DeAndre Yedlin ile karşılıklı anlaşılarak yollar ayrıldı.

28 yaşındaki sağ bek oyuncusunun Amerika'ya transfer olacağı belirtildi. Dünyaca ünlü eski futbolcu David Beckham'ın takımı olan Inter Miami'nin Amerikalı futbolcuyu kadrosuna katmaya hazırlandığı ifade edildi.

Galatasaray'ın kısa süre içerisinde resmi bir açıklama yaparak DeAndre Yedlin ile olan sözleşmenin karşılıklı olarak feshedildiğini duyurması bekleniyor.

Yedlin, sarı kırmızılı forma ile 36 maçta sadece 1 gol 1 asistle oynadı.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN