Galatasaray'ın efsane isminden Mustafa Denizli'ye zehir zemberek sözler: Bana verdiği sözü tutmadı üzerime iftira attı!

Galatasaray'ın efsane isminden Mustafa Denizli'ye zehir zemberek sözler: Bana verdiği sözü tutmadı üzerime iftira attı!

Galatasaray'ın efsane futbolcularından Cevad Prekazi, sarı-kırmızılı ekipte forma giydiği günlerdeki teknik direktörü Mustafa Denizli'yi kızdıracak açıklamalarda bulundu. Prekazi'nin açıklamaları sonrasında Mustafa Denizli'nin vereceği yanıt merak konusu oldu.

Galatasaray'ın efsane futbolcularından Cevad Prekazi, sarı-kırmızılı takımdaki eski teknik direktörü Mustafa Denizli hakkında gündem yaratacak açıklamalarda bulundu.

1985-1991 yılları arasında Galatasaray formasını terleterek sarı-kırmızılı taraftarların sevgilisi haline gelen 65 yaşındaki efsane isim NTV'DE yayınlanan 'Kırılma Anı' programına katılarak Emek Ege'nin sorularını yanıtladı.

"BEN HAGİ'DEN DAHA İYİYDİM"

Kendisinin 'Karpatların Maradonası' Rumen futbol efsanesi Gheorghe Hagi’den daha iyi futbolcu öne süren Prekazi, "Onun şansı gençken Romanya’dan dışarı çıkmasıydı fakat ben çıkamadım kanunlardan dolayı. Beni Avrupa’nın en iyi teknik direktörü ve en büyük kulüpleri istedi. Hagi yurtdışına ilk çıktığında İtalya 2. veya 3. Ligi’ne gitmişti. Hagi çok yetenekli ama Hagi’deki şans bende yoktu. Ben Hagi’den her bakımdan daha iyi bir futbolcuydum. yüzde 100." şeklinde konuştu.

den.webp

"MUSTAFA DENİZLİ BANA VERDİĞİ SÖZÜ TUTMADI"

Galatasaray'da oynadığı dönemde sarı-kırmızılı ekipteki teknik direktörünü Mustafa Denizli'nin kendisine verdiği sözü tutmadığını vurgulayan Prekazi, 72 yaşındaki tecrübeli teknik adam hakkında gündem yaratacak açıklamalarda bulundu.

cevcev.jpg

Prekazi, Denizli için şunları söyledi:

"Rapid Wien maçından önce. Sezon öncesinde beni yardımcısı aracılığıyla konuşmaya çağırdı. Gittim ve üçümüz konuşmaya başladık. Benden yardımcı olmamı istediğini; çok iyi bir futbolcu olduğumu söyledi. Anlaştık ama "Bana 100.000 mark hediye edin çünkü ben neredeyse bedavaya oynadım, bana bu parayı hediye edin" dedim. "Tamam" dedi. Ama Mustafa Denizli bana verdiği sözü tutmadı. Eşime sezon öncesi kampa gitmeyeceğimi söyledim ama o bana gitmem gerektiğini söyledi. Ben de kampa katıldım. Sonra Rapid Wien ile oynadığımız ilk maçtan önceki son idman bitince eve gittim. Bana verilen söz tutulmadığı için oynamayacağımı söyledim.

cevcevcev.jpg

"BANA İFTİRA ATTI"

Maçı Galatasaray kazandı ve maçtan sonra Mustafa Denizli’nin arkadaşı Hıncal Uluç gazetede benim aleyhimde 2 sayfalık yazı yazmış. Öbür gün idmana gittiğimde Simoviç ile Mustafa Denizli’nin odasına gittik ve derdimizi anlatmaya başladık. Mustafa Denizli bize bağırmaya başladı. Ona bana bağıramayacağını söyledim ve "Bonservisimi verin, gideceğim" dedim. Aşağı indik ve Mustafa Denizli beni yine odasına çağırdı. Bana neden böyle yaptığımı sordu ve havalimanında iki tane hostesi arabama aldığımı söyledi. Resmen üzerime iftira atıyordu, siyah bir Mercedes’e bindiğimi söylüyordu ama benim arabam siyah Mercedes değildi. Ona sözümü tuttuğumu ama onun tutmadığını söyledim. Başkan neden böyle olduğunu sordu, "Mustafa Denizli’ye sorun" dedim.

deni.jpg​​​​​​​

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN