Galatasaray'ın yıldızı Mauro Icardi'den tartışma yaratan paylaşım: Sarı-kırmızılı taraftarlar ikiye bölündü

Galatasaray'ın yıldızı Mauro Icardi'den tartışma yaratan paylaşım: Sarı-kırmızılı taraftarlar ikiye bölündü

Beşiktaş derbisinin ardından verilen 4 günlük izinde yurt dışına çıkan Mauro Icardi, Madrid’den yaptığı sosyal medya paylaşımıyla Galatasaray taraftarlarını ikiye böldü.

Galatasaray, Süper Lig’in 8. haftasında sahasında Beşiktaş ile 1-1 berabere kaldı. Derbinin ardından sarı kırmızılılarda futbolculara milli arada 4 gün izin verildi. Bu süreçte Arjantinli golcü Mauro Icardi, yurt dışına çıkarak tatilini Avrupa’da geçirdi.

img-0577.jpg

Icardi, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda Madrid’de olduğunu duyurdu. Bu paylaşım, kısa sürede Galatasaray taraftarları arasında geniş yankı uyandırdı.

Bazı taraftarlar, Icardi’nin fiziksel olarak tam hazır olmadığını ve milli arayı antrenman yaparak değerlendirmesi gerektiğini dile getirirken Arjantinli futbolcuyu eleştirdi. Diğer taraftarlar ise bu eleştirilerin haksız olduğunu, futbolcuların izin dönemlerinde dinlenme hakkına sahip olduklarını savundu.

YORUMLAR (1)
1 Yorum
YORUM YAZ
İÇERİK VE ONAY KURALLARI: KARAR Gazetesi yorum sütunları ifade hürriyetinin kullanımı için vardır. Sayfalarımız, temel insan haklarına, hukuka, inanca ve farklı fikirlere saygı temelinde ve demokratik değerler çerçevesinde yazılan yorumlara açıktır. Yorumların içerik ve imla kalitesi gazete kadar okurların da sorumluluğundadır. Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır. Özensizce belirlenmiş kullanıcı adlarıyla gönderilen veya haber ve yazının bağlamının dışında yazılan yorumlar da içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN