Gençlerbirliği Volkan Demirel yönetimindeki ilk maçında galip

Gençlerbirliği Volkan Demirel yönetimindeki ilk maçında galip

Hüseyin Eroğlu ile yollarını ayırdıktan sonra Volkan Demirel ile çalışma kararı alan Gençlerbirliği, Demirel yönetimindeki ilk maçında Nuri Şahin yönetimindeki Başakşehir'i 2-1 mağlup etti.

Kümede kalma mücadelesi veren Gençlerbirliği sahasında Başakşehir'i ağırladı. Ankara temsilcisi, yeni teknik adamı Volkan Demirel yönetimindeki ilk karşılaşmadan 2-1 galibiyetle ayrıldı.

Hüseyin Eroğlu ile yollarını ayıran Gençlerbirliği, Volkan Demirel yönetimindeki ilk maçında Başakşahir'i konuk etti. Ev sahibi ekip, karşılaşmayı 2-1 kazanarak 12 hafta sonunda 11 puana ulaştı.

YORUMLAR
YORUM YAZ
İÇERİK VE ONAY KURALLARI: KARAR Gazetesi yorum sütunları ifade hürriyetinin kullanımı için vardır. Sayfalarımız, temel insan haklarına, hukuka, inanca ve farklı fikirlere saygı temelinde ve demokratik değerler çerçevesinde yazılan yorumlara açıktır. Yorumların içerik ve imla kalitesi gazete kadar okurların da sorumluluğundadır. Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır. Özensizce belirlenmiş kullanıcı adlarıyla gönderilen veya haber ve yazının bağlamının dışında yazılan yorumlar da içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN