Gözler TFF’nin toplantısında: Galatasaray-Fenerbahçe derbisinin tarihi değişebilir

Gözler TFF’nin toplantısında: Galatasaray-Fenerbahçe derbisinin tarihi değişebilir

Galatasaray ile Fenerbahçe arasında 26 Ekim Pazartesi günü oynanacağı açıklanan derbinin tarihi değişebilir. Dev karşılaşmanın 25 Ekim Pazar gününe alınması gündemde. TFF Yönetim Kurulu’nun yarın yapacağı toplantıda derbinin tarihiyle ilgili karar vermesi bekleniyor.

Süper Lig’in 9’uncu haftasında 26 Ekim Pazartesi günü Galatasaray’ın Fenerbahçe’yi ağırlayacağı derbi öncesi fikstür değişikliği gündeme geldi.

Derbinin tarihi daha önce 26 Ekim Pazartesi günü olarak açıklanmıştı.

TFF Yönetim Kurulu’nun yarın yapacağı toplantıda derbinin tarihi değişebilir.

Riva’da yapılacak kritik toplantıda hem milli takımın yeni teknik direktörü hem de derbinin tarihiyle ilgili karar çıkacak.

YORUMLAR
YORUM YAZ
İÇERİK VE ONAY KURALLARI: KARAR Gazetesi yorum sütunları ifade hürriyetinin kullanımı için vardır. Sayfalarımız, temel insan haklarına, hukuka, inanca ve farklı fikirlere saygı temelinde ve demokratik değerler çerçevesinde yazılan yorumlara açıktır. Yorumların içerik ve imla kalitesi gazete kadar okurların da sorumluluğundadır. Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır. Özensizce belirlenmiş kullanıcı adlarıyla gönderilen veya haber ve yazının bağlamının dışında yazılan yorumlar da içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN