Hailhodzic Nantes ile sözleşme imzaladı: Bu, son meydan okuma

Hailhodzic Nantes ile sözleşme imzaladı: Bu, son meydan okuma

Trabzonspor'un eski teknik adamı Halilhodzic, Fransız ekibi Nantes ile sözleşme imzaladı. Boşnak teknik adam, sezon sonunda teknik adamlığı bırakacağını açıklayarak "Bu büyük kulübü kurtarmak için her şeyimi vereceğim. Bu gerçekten son meydan okuma. Hemen bunun 3 aylık bir görev olduğunu söyledim. Deneyeceğiz. Yaşım itibariyle biraz dinlenmeyi hak ediyorum"

2005-06 ve 2014-15 sezonlarında Trabzonspor'u çalıştıran deneyimli teknik adam Vahid Halilhodzic'in yeni takımı belli oldu. Son olarak Fas Milli Takımı'mda görev alan Halihodzic, 2022 yılından bu yana herhangi bir takımda görev almamıştı.

Fransa Ligue1'de kümede kalma savaşı veren ve 17. sırada yer alan Nantes ile sözleşme imzalayan Vahid Halilhodzic, sezon sonunda teknik adamlık kariyerini sonlandıracağını açıkladı.

Efsanesi olduğu Nantes ile sözleşme imzalayan 73 yaşındaki teknik adam, "FC Nantes'e bir borcum var; eski Yugoslavya'dan ayrıldıktan sonraki ilk kulübüm. Orada birçok anım, birçok arkadaşım var, önce oyuncu olarak sonra da antrenör olarak. Umarım oyuncular, işleri değiştirmek için herkesin elinden gelenin en iyisini yapması gerektiğini anlarlar. Eğer biri yapmak istemezse, hemen görevden alınacak, sorun yok. Bu gerçekten son meydan okuma. Hemen üç aylık bir görev olduğunu söyledim. Deneyeceğiz. Yaşım itibariyle biraz dinlenmeyi hak ediyorum" dedi.

YORUMLAR
YORUM YAZ
İÇERİK VE ONAY KURALLARI: KARAR Gazetesi yorum sütunları ifade hürriyetinin kullanımı için vardır. Sayfalarımız, temel insan haklarına, hukuka, inanca ve farklı fikirlere saygı temelinde ve demokratik değerler çerçevesinde yazılan yorumlara açıktır. Yorumların içerik ve imla kalitesi gazete kadar okurların da sorumluluğundadır. Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır. Özensizce belirlenmiş kullanıcı adlarıyla gönderilen veya haber ve yazının bağlamının dışında yazılan yorumlar da içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN