Hakan Şükür'ü hatırlatmıştı... TRT'den Alper Bakırcıgil açıklaması

TRT spikeri Alper Bakırcıgil, dün akşam dünya kupası maçını anlatırken, dünya kupası tarihindeki en erken golü FETÖ'den firari olan Hakan Şükür'ün attığını hatıratınca maçın ikinci yarısını başka bir spiker sundu. Bakırcıgil'in maçın ardından kovulduğu öne sürüldü. Bakırcıgil'le ilgili açıklama yapan TRT iddiaları yalanladı.

FIFA Dünya Kupası F Grubu’nda Kanada ile Fas milli takımları dün akşam karşı karşıya geldi. Karşılaşmayı, TRT Spor naklen yayınladı. Maçın anlatımını üstlenen Alper Bakırcıgil, Hakim Ziyech’in 4’üncü dakikada attığı golün ardından Dünya Kupası tarihindeki en erken golün firari FETÖ davasından firari olan Hakan Şükür tarafından atıldığını hatırlattı. Bakırcıgil’in ifadesi kısa sürede sosyal medyanın gündemine oturdu.

Bakırcıgil, bu hatırlatmanın ardından maçın devre arasında görevden alındı. İkinci devrede maçı Cüneyt Kıran anlatırken, dikkatli seyirciler Bakırcıgil’in maçtan alınmasını sosyal medyada paylaştı.

TRT'DEN AÇIKLAMA

TELE1’den Egehan Erkün’e konuşan TRT kaynakları, Bakırcıgil’in işine devam ettiğini ancak 'benzer bir hata yapmaması için' kurum tarafından uyarıldığını belirtti.

Kaynak, devre arasında spiker değişikliği yapılmasına, söz konusu hatırlatmanın “uygun olmadığı' ve sosyal medyadaki tepkiyi gerekçe gösterdi.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN