Kayserispor Başkanı Gözbaşı'ndan sezon değerlendirmesi: Ligde çıkışa geçeceğiz

Kayserispor Başkanı Gözbaşı'ndan sezon değerlendirmesi: Ligde çıkışa geçeceğiz

Süper Lig'de oynayan Yukatel Kayserispor'un Başkanı Berna Gözbaşı, sezon değerlendirmesinde oldukça iddialı çıkış yaparak güçlerini bildiklerini ve tekrardan bir çıkış yapacaklarını belirtti.

Süper Lig’de mücadele veren Yukatel Kayserispor, lige verilen arayı Antalya’da kamp yaparak değerlendirecek. Son oynadığı maçta Kasımpaşa’ya mağlup olan sarı kırmızılı takımda kulüp başkanı Berna Gözbaşı, ileri süreçlere umutla bakıyor.

Kayserispor Başkanı Berna Gözbaşı, lige verilen arayı en iyi şekilde değerlendirip tekrardan çıkışa geçeceklerine inandıklarını söyledi.

'GÜCÜMÜZÜ BİLİYORUZ'

Sosyal paylaşım sitesindeki hesabında duygularını dile getiren Başkan Gözbaşı, sürprizlerle dolu bir lig yaşandığını ifade ederek şunları kaydetti:

"Yeni transferlerimizle daha da güçlenen Kayserisporumuz lige verilen arayı Antalya kampında en iyi şekilde değerlendirecek. Gücümüzü biliyoruz, inanıyoruz; futbolumuz, başarılarımız ile ligin sürpriz takımlarından olmak istiyoruz.''

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN