Liverpool efsanesi Carragher’dan tepki toplayan Salah sözleri: Türkiye bana bir seviye fazla düşük geliyor

Liverpool efsanesi Carragher’dan tepki toplayan Salah sözleri: Türkiye bana bir seviye fazla düşük geliyor

Mohamed Salah'ın Trabzonspor'a transferi dünya basının da gündemine oturdu. Liverpool efsanesi Jamie Carragher, Mısırlı süper yıldızın Trabzonspor'a transferi sonrasında "Türkiye bana bir seviye fazla düşük geliyor" sözlerine imza attı.

İngiliz devi Liverpool ile yollarını ayıran Mısırlı süper yıldız Mohamed Salah, tercihini Trabzonspor'dan kullandı. Golcü oyuncu, Bordo-Mavili ekip ile 2 yıllık sözleşme imzaladı. Karadeniz ekibinin Salah'ı kadrosuna katması dünya basının da gündemine oturdu.

Liverpool efsanesi Jamie Carragher, Mısırlı yıldızın kariyerine Milan ya da Juventus gibi bir kulüpte devam etmesini beklediğini belirterek çarpıcı açıklamalara imza attı.

Liverpool formasıyla dokuz yıl geçiren, Premier League ve Şampiyonlar Ligi şampiyonlukları yaşayan Salah, 255 golle kulüp tarihinin en skorer üçüncü oyuncusu olarak İngiltere’den ayrıldı. Mısırlı yıldız, Trabzonspor’a transferinin ardından "Ligde ve Avrupa’da başarı elde etmek için çok çalışacağım" ifadelerini kullandı.

Liverpool’un eski futbolcularından Jamie Carragher ise Football Ramble podcastinde Salah’ın Türkiye'yi tercih etmesine şaşırdığını açıkladı.

Carragher, "Türkiye bana bir seviye fazla düşük geliyor" sözlerine imza attı. Carragher ayrıca "Maaş talepleri bazı insanları caydırmış olabilir ama daha iyi bir kulübe gitmek için bunları biraz düşürebileceğini düşünmüştüm. Milan’a ya da Juventus’a gidip San Siro’da, büyük maçlarda ve Avrupa’da oynamaya devam edebilirdi. Bence o bundan daha iyisi" ifadelerini kullandı.

YORUMLAR (2)
2 Yorum
YORUM YAZ
İÇERİK VE ONAY KURALLARI: KARAR Gazetesi yorum sütunları ifade hürriyetinin kullanımı için vardır. Sayfalarımız, temel insan haklarına, hukuka, inanca ve farklı fikirlere saygı temelinde ve demokratik değerler çerçevesinde yazılan yorumlara açıktır. Yorumların içerik ve imla kalitesi gazete kadar okurların da sorumluluğundadır. Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır. Özensizce belirlenmiş kullanıcı adlarıyla gönderilen veya haber ve yazının bağlamının dışında yazılan yorumlar da içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN