Milli cimnastikçilerden 'madalyaları sayma' videosu

19. Akdeniz Oyunları'nda şampiyon olan Artistik Cimnastik Erkek Milli Takımı, şampiyonların kazandıkları madalyaları sayarken paylaştıkları eğlenceli video ile beğeni topladı. Sosyal medyada birçok beğeni alan o anlar ise böyle kaydedildi.

Cezayir'de düzenlenen 19. Akdeniz Oyunları'nda Artistik Cimnastik Erkek Milli Takımı 251.25 puan ile zirveye çıkarak şampiyonluğa ulaştı.

Podyumun en tepesinde yer alan sporcularımız Ferhat Arıcan, İbrahim Çolak, Ahmet Önder, Adem Asil ve Sercan Demir'den oluşan milliler, Türkiye'ye takım olarak tarihindeki ilk altın madalyayı kazandırmış oldu.

BİREYSEL PERFORMANSTA DA BAŞARILILARDI

Gerçekleşen şampiyonada bireysel performans konusunda da iyi sonuçlar elde eden milli sporcularımız sosyal medyada paylaştıkları yüzleri güldüren video ile gündem oldu. Sporcularımız kazanmış oldukları madalyaları sayarken kendilerini kayıt altında aldılar ve o neşeli anlarını sosyal medyada paylaşarak büyük ilgi topladılar.

Yeşilçam'ın önemli eserlerinden Köyden İndim Şehire filmine atıfta bulunarak kazandıkları madalyaları sayarken çektikleri videoyu paylaşan cimnastikçilerin bu anları ise böyle kaydedildi.

İlgili Haberler
YORUMLAR (2)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
2 Yorum
Bunlar da İlginizi Çekebilir