Milli motosikletçi Toprak Razgatlıoğlu sezonu kapattı: Ameliyat olacak

Milli motosikletçi Toprak Razgatlıoğlu sezonu kapattı: Ameliyat olacak

MotoGP Endonezya Grand Prix’sinde geçirdiği kazada omzundan ciddi şekilde sakatlanan milli motosikletçi Toprak Razgatlıoğlu sezonu kapattı. Yapılan son kontrollerde ameliyat edilmesine karar verilen Razgatlıoğlu, 26 Ekim’de Milano’da operasyon geçirecek ve 2026 MotoGP sezonunun kalan dört yarışında mücadele edemeyecek.

Milli motosikletçi Toprak Razgatlıoğlu’nun Endonezya Grand Prix’sinde yaşadığı kazanın ardından sağlık durumu netleşti.

Toprak Razgatlıoğlu, Endonezya'daki yarışta omzundan ciddi bir sakatlık yaşamıştı. Son tıbbi değerlendirmeler, en iyi iyileşme koşullarının sağlanabilmesi için cerrahi müdahale gerektiğini doğruladı.

Yapılan kontrollerin ardından ameliyatın 26 Ekim'de Milano'da gerçekleştirilmesine karar verildi. Toprak, operasyonun ardından rehabilitasyon sürecine odaklanacak ve bu nedenle Phillip Island'da düzenlenecek Avustralya Grand Prix'sinde ve 2026 MotoGP sezonunun son dört yarışında mücadele edemeyecek.

Yamaha'nın, Toprak'ın yokluğunu telafi etmek için önümüzdeki yarışlarda test sürücüsü Augusto Fernández'e görev vermesi bekleniyor.

YORUMLAR
YORUM YAZ
İÇERİK VE ONAY KURALLARI: KARAR Gazetesi yorum sütunları ifade hürriyetinin kullanımı için vardır. Sayfalarımız, temel insan haklarına, hukuka, inanca ve farklı fikirlere saygı temelinde ve demokratik değerler çerçevesinde yazılan yorumlara açıktır. Yorumların içerik ve imla kalitesi gazete kadar okurların da sorumluluğundadır. Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır. Özensizce belirlenmiş kullanıcı adlarıyla gönderilen veya haber ve yazının bağlamının dışında yazılan yorumlar da içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN