Nihat Kahveci Beşiktaş'ın yıldızını sert sözlerle eleştirdi: Beşiktaş tarihinin en kötü transferi

Nihat Kahveci Beşiktaş'ın yıldızını sert sözlerle eleştirdi: Beşiktaş tarihinin en kötü transferi

Trabzonspor ile Beşiktaş’ın 3-3 berabere kaldığı derbinin ardından Nihat Kahveci, siyah-beyazlıların oyununu ve David Jurasek’i sert sözlerle eleştirdi.

Trendyol Süper Lig’in 16. haftasında Trabzonspor ile Beşiktaş arasında oynanan ve 3-3 sona eren derbi, futbolseverlere büyük heyecan yaşattı. Altı golün atıldığı, çok sayıda pozisyonun üretildiği karşılaşmanın ardından eski milli futbolcu ve spor yorumcusu Nihat Kahveci değerlendirmelerde bulundu.

Kontraspor’da mücadeleyi yorumlayan Kahveci, derbinin temposuna ve iki takımın ortaya koyduğu mücadeleye dikkat çekerek, "6 gol, 37 şut, direkten dönen toplar... Son dakikaya kadar hep bir şey bekledik. Maçta yok yok. İki takımın bir sonraki maçından önce iki gün kampa girip dinleneceğim. İki takımın mücadelelerinden dolayı tebrik ediyorum. Derbi dediğin böyle olur. Birbirinden güzel gollere, pozisyonlara doydum. Şu anki skor Galatasaray'a yaradı. Beşiktaş, 10 kişi kaldıktan sonra ne yaptı? Tır, kamyon, tren, otobüs, çift katlı, birleşik otobüs, ne varsa hepsini çekti. Beşiktaş, 10 kişi olmasına rağmen bu kadar aciz oynayamaz. Kadıköy'de 10 kişi galibiyetler aldı bu takım. Beşiktaş'ın ön tarafı yaz, savunması kış. Siyahla beyaz gibi." diye konuştu.

Deneyimli yorumcu, Beşiktaşlı futbolcu David Jurasek’i ise ağır ifadelerle hedef aldı. Jurasek’in tercih hatalarına dikkat çeken Kahveci, "Jurasek artık yok. Ben şahsen üzülüyorum. Beşiktaş tarihinin en kötü transferi. Bence artık 1 numaraya yazılacak biri haline geldi. İlk 5'in içine rahat girdi. Attığı şut ne kadar kötüydü, ne kadar kötü bir tercihti. Abraham'ı görse orada belki maç 4-2 olacak ve maç bitecek. Tercihiyle belki galibiyeti engelledi." dedi.

YORUMLAR
YORUM YAZ
İÇERİK VE ONAY KURALLARI: KARAR Gazetesi yorum sütunları ifade hürriyetinin kullanımı için vardır. Sayfalarımız, temel insan haklarına, hukuka, inanca ve farklı fikirlere saygı temelinde ve demokratik değerler çerçevesinde yazılan yorumlara açıktır. Yorumların içerik ve imla kalitesi gazete kadar okurların da sorumluluğundadır. Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır. Özensizce belirlenmiş kullanıcı adlarıyla gönderilen veya haber ve yazının bağlamının dışında yazılan yorumlar da içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN