Cuma akşamı sahasında Antalyaspor'u konuk edecek olan Galatasaray'da Okan Buruk, ilk 11'de radikal bir değişikliğe gitmeye hazırlanıyor.
Trendyol Süper Lig'de Cuma akşamı sahasında Antalyaspor'u konuk edecek Galatasaray'da Okan Buruk, ilk 11'ini belirledi. Bu sezon üst üste 3. şampiyonluğu yaşamayı hedefleyen sarı-kırmızılı ekipte Buruk, büyük bir sürprize imza atmaya hazırlanıyor.
Okan Buruk, Cuma günü oynanacak olan Onvo Antalyaspor maçı öncesinde ilk 11'de önemli bir değişikliğe gitme kararı aldı.
Alanyaspor karşılaşmasında alınan galibiyete rağmen takımın oyunundan memnun olmayan Okan Buruk, radikal değişikliğe gitmeye hazırlanıyor. Buruk'un devre arasında takıma katılan defansif orta saha oyuncusu Lemina'yı yedek kulübesine çekeceği öğrenildi.
Lemina'nın Corendon Alanyaspor maçındaki performansının beklentilerin altında kalması sonucunda Buruk'un bu şekilde bir karar aldığı öğrenildi.