Özlem Melek Korkmaz Dünya şampiyonu oldu

Özlem Melek Korkmaz Dünya şampiyonu oldu

Brezilya’da düzenlenen şampiyonada 48 kilo kategorisinde mücadele eden Özlem Melek Korkmaz, tüm rakiplerini geride bıraktı. Korkmaz, altın madalya kazanarak dünya şampiyonu oldu.

Brezilya’da gerçekleştirilen şampiyonada Türkiye’yi temsil eden Özlem Melek Korkmaz, 48 kilo kategorisinde ringe çıktı. Turnuva boyunca rakiplerine üstünlük kuran Korkmaz, final müsabakasını da kazanarak altın madalyanın sahibi oldu ve Türk bayrağını Brezilya’da dalgalandırdı.

KORKMAZ: "BAYRAĞIMIZI DALGALANDIRMAK TARİF EDİLEMEZ BİR MUTLULUK"

Kürsünün en üst basamağına çıkarak büyük bir gurur yaşayan milli sporcu Özlem Melek Korkmaz, kazandığı altın madalyanın ardından duygularını paylaştı. Çok mutlu ve gururlu olduğunu ifade eden Korkmaz, şu sözleri kaydetti:

"Buraya gelmeden önce çok yoğun ve yorucu bir kamp dönemi geçirdik. Yaşadığım mutluluk gerçekten tarif edilemez. Tüm yorgunluğuma ve döktüğüm alın terine değdi. Başta her anımda yanımda olan, beni buralara hazırlayan Ömer Uğur hocama ve desteklerini esirgemeyen kulübüme çok teşekkür ederim. Bu madalyayı ülkeme ve memleketim Bitlis’e armağan ediyorum."

ANTRENÖR ÖMER UĞUR: "BU ŞAMPİYONLUK TÜM ÜLKEMİZE ARMAĞAN OLSUN"

Sporcusunun dünya zirvesine çıkmasının ardından açıklamalarda bulunan tecrübeli Antrenör Ömer Uğur ise çok büyük bir gurur yaşadıklarını ifade etti. Uzun ve disiplinli bir hazırlık sürecinin meyvesini aldıklarını belirten Uğur, "Özlem, inancını ve azmini ringe yansıtarak hak ettiği bir zafer elde etti. Bitlis’ten çıkan bir sporcunun Brezilya’da Dünya şampiyonu olması, doğru destek ve emekle nelerin başarılabileceğinin en somut kanıtıdır. Bizlere destek olan, dualarını esirgemeyen herkese teşekkür ediyoruz. Bu şampiyonluk Bitlis halkına ve tüm ülkemize armağan olsun" dedi.

Turnuvanın ardından büyük sevinç yaşayan Korkmaz ve antrenörü Uğur’un, müsabakaların tamamlanmasının ardından yurda döneceği öğrenildi.

YORUMLAR
YORUM YAZ
İÇERİK VE ONAY KURALLARI: KARAR Gazetesi yorum sütunları ifade hürriyetinin kullanımı için vardır. Sayfalarımız, temel insan haklarına, hukuka, inanca ve farklı fikirlere saygı temelinde ve demokratik değerler çerçevesinde yazılan yorumlara açıktır. Yorumların içerik ve imla kalitesi gazete kadar okurların da sorumluluğundadır. Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır. Özensizce belirlenmiş kullanıcı adlarıyla gönderilen veya haber ve yazının bağlamının dışında yazılan yorumlar da içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN