Şampiyon Mete Gazoz'un adı okçuluk merkezine verilecek

Şampiyon Mete Gazoz'un adı okçuluk merkezine verilecek

Tokyo Olimpiyatları'nda şampiyon olarak Türkiye'ye tarihinde ilk altın madalyasını getiren milli okçu Mete Gazoz'un adı Altındağ'da okçuluk merkezine verilecek.

2020 Tokyo Olimpiyat Oyunları'nda okçuluk kategorisinde altın madalya kazanan Mete Gazoz'un adı Altındağ'da okçuluk merkezine verilecek.

Altındağ Belediyesi'nden yapılan açıklamada, milli okçu Mete Gazoz'un, okçulukta Türkiye'ye tarihindeki ilk olimpiyat madalyasını getirerek büyük gurur yaşattığı belirtildi.

Mete Gazoz'un adının Gençlik ve Spor Bakanlığı ile Altındağ Belediyesi'nce inşa edilen ve tamamlandığında okçuluk sporunun Ankara'daki merkezi olacak tesise verileceği bildirilen açıklamada, Belediye Başkanı Asım Balcı'nın görüşlerine de yer verildi.

Balcı, şu ifadeleri kullandı:

"Ülkemize yaşattığı gurur tarif edilemez. Kazandığı şampiyonlukla hepimizin göğsünü kabarttı. Ata sporumuz okçuluk adına da muhteşem bir farkındalık oluşturdu. Bizler de genç sporcumuzun bu başarısını taçlandırmak için Altındağ'da inşa ettiğimiz okçuluk merkezine ismini vereceğiz. Burada nice Mete Gazozlar yetişmesi için çalışacağız. Mete'nin başarılarının daim olmasını temenni ediyorum."

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (2)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
2 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN