Sofyan Amrabat'tan Fenerbahçe'ye kötü haber

Sofyan Amrabat'tan Fenerbahçe'ye kötü haber

Sezon başında Fenerbahçe'den ayrılarak İspanyol ekibi Real Betis'e kiralanan Faslı futbolcu Sofyan Amrabat'tan Fenerbahçe'ye kötü haber geldi.

Fenerbahçe'nin 2024 yılı yaz transfer döneminde büyük umutlarla kadrosuna kattığı ve geçen yaz kiralık olarak Real Betis'e gönderdiği orta saha oyuncusu Sofyan Amrabat'tan kötü haber geldi.

İspanya La Liga ekiplerinden Real Betis kariyerine oldukça iyi bir başlangıç yapan Amrabat, Kasım ayında yaşadığı ciddi sakatlık sonrası sahalardan uzak kaldı. Bu durum sonrasında Real Betis yönetimi, Amrabat'ın bonservisini alma planını rafa kaldırdı.

Sakatlığı nedeniyle İspanyol ekibinde beklentileri karşılayamayan yıldız orta saha oyuncusunun sezon bitince Fenerbahçe'ye geri dönmesi bekleniyor.

YORUMLAR
YORUM YAZ
İÇERİK VE ONAY KURALLARI: KARAR Gazetesi yorum sütunları ifade hürriyetinin kullanımı için vardır. Sayfalarımız, temel insan haklarına, hukuka, inanca ve farklı fikirlere saygı temelinde ve demokratik değerler çerçevesinde yazılan yorumlara açıktır. Yorumların içerik ve imla kalitesi gazete kadar okurların da sorumluluğundadır. Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır. Özensizce belirlenmiş kullanıcı adlarıyla gönderilen veya haber ve yazının bağlamının dışında yazılan yorumlar da içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN