Son dakika! Tokyo Olimpiyatları'nda seyirci kotası belli oldu

Son dakika! Tokyo Olimpiyatları'nda seyirci kotası belli oldu

Japonya'da bu yaz düzenlenecek olan Tokyo Olimpiyatları'nda seyirci kotası belirlendi. Her müsabakayı saha seyirci kapasitesinin yüzde 50'sini aşmayacak şekilde en fazla 10 bin kişi izleyebilecek.

Yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgını nedeniyle 2021 yılına ertelenen Tokyo Olimpiyatları ve Paralimpik Oyunları'na yaklaşık 1 ay kala Olimpiyat organizasyon komitesi, Japonya hükümeti ve Tokyo yerel hükümeti temsilcilerinin online olarak gerçekleştirdiği toplantıda sevindiren haber geldi.

YEREL İZLEYİCİYE VİZE ÇIKTI

Daha önce deniz aşırı izleyici kabul edilmeyeceği bildirilen oyunlarda, yerel izleyiciye ise sınırlı sayıda vize çıktı. Toplantıda, müsabakanın yapılacağı sahanın seyirci kapasitesinin yarısını aşmayacak şekilde en fazla 10 bin yerel seyircinin oyunlara kabul edilmesine karar verildi.

Paralimpik Oyunları'na katılım kriterlerinin ise 16 Temmuz'a kadar belirleneceği öğrenildi.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN