UEFA Rusya'dan almıştı: Şampiyonlar Ligi finalinin yeni adresi belli oldu

UEFA Rusya'dan almıştı: Şampiyonlar Ligi finalinin yeni adresi belli oldu

UEFA Başkanı Aleksander Ceferin ve yönetim kurulu üyeleri; Rusya ve Ukrayna arasında yaşananlarla ilgili olağanüstü toplandı. The Times'ın haberine göre; Rusya'nın Saint Petersburg kentinde 28 Mayıs tarihinde düzenlenmesi planlanan UEFA Şampiyonlar Ligi finalinin Paris'te oynanmasına karar verildi.

UEFA İcra Komitesi, Rusya’nın Ukrayna’ya başlattığı harekat sonrası bugün olağanüstü bir toplantı yaptı. Avrupa’daki güvenlik durumunun ciddi şekilde tırmanmasının ardından gerçekleştirilen toplantı sonrası daha önce Rusya’nın Saint Petersburg kentinde oynanacağı açıklanan 2022 Şampiyonlar Ligi Finali, Fransa’nın başkenti Paris’teki Stade de France’a alındı. Müsabaka başlangıçta planlandığı gibi 28 Mayıs Cumartesi günü oynanacak.

UEFA İcra Komitesi, bugünkü toplantısında, UEFA müsabakalarında yarışan Rus ve Ukrayna kulüpleri ile milli takımlarının bir sonraki duyuruya kadar iç saha maçlarını tarafsız sahalarda oynamaları gerektiğine de karar verdi.

UEFA İcra Komitesi ayrıca, yasal ve fiili durumu geliştikçe yeniden değerlendirmek ve gerektiğinde başka kararlar almak için düzenli ve sürekli olarak başka olağanüstü toplantılar düzenleme adına beklemede kalmaya karar verdi.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
İÇERİK VE ONAY KURALLARI: KARAR Gazetesi yorum sütunları ifade hürriyetinin kullanımı için vardır. Sayfalarımız, temel insan haklarına, hukuka, inanca ve farklı fikirlere saygı temelinde ve demokratik değerler çerçevesinde yazılan yorumlara açıktır. Yorumların içerik ve imla kalitesi gazete kadar okurların da sorumluluğundadır. Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır. Özensizce belirlenmiş kullanıcı adlarıyla gönderilen veya haber ve yazının bağlamının dışında yazılan yorumlar da içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN