Sosyal medya bunu konuşuyor: Dilmen'in asgari ücreti 8 bin lira

Yeni yayın dönemine TRT'de devam eden spor yorumcusu Rıdvan Dilmen'in yaptığı 'asgari ücret' açıklaması sosyal medyanın gündemine oturdu. Yayındaki açıklamasından sonra herkesin aklına aynı soru geldi, "Dilmen asgari ücreti 8 bin lira mı biliyor?"

Yeni yayın dönemine TRT'de devam eden spor yorumcusu Rıdvan Dilmen'in yaptığı 'asgari ücret' açıklaması sosyal medya da çok konuşuldu.

Sosyal medya hesabından attığı tweette, "Üzülerek söylüyorum ki, ilk yarı itibarıyla Hollanda-Türkiye maçı mahalle abileriyle çocuklar arasındaki maçlar gibi geçiyor" yorumunda bulunan Dilmen, dün canlı yayın programında, "Ben hiçbir parayı küçümsemem. Bugün asgari ücretli çalışan milyonlarca insan var. 8 bin liraya çalışan insanlar var" diyerek, izleyenleri şaşırttı.

Rıdvan Dilmen'in, 2.825 lira 90 kuruş olan asgari ücreti, 8 bin lira olarak değerlendirmesi vatandaşlardan tepki topladı.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (3)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
3 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN