UEFA Avrupa Ligi'nin son şampiyonu Tottenham, kötü gidişatı durdurmanın yollarını arıyor. Londra ekibi Şubat ayına göreve gelen 47 yaşındaki deneyimli teknik adam Igor Tudor ile yollarını ayırdı. 47 yaşındaki Hırvat teknik adam, görevde 44 gün kalabildi ve bu sürede yedi maça çıktı.
Tudor yönetimindeki 7 karşılaşmada 5 galibiyet elde eden Tottenham, sadece 1 galibiyet elde etti. , ligin bitimine yedi maç kala düşme hattının sadece bir puan üzerinde yer alan Londra ekibi Tudor ile yaşanılan ayrılığı resmen açıkladı.
Londra ekibinden yapılan açıklamada, Tudor'un sözleşmesinin karşılıklı anlaşmayla feshedildiği belirtilerek, "Kaleci antrenörü Tomislav Rogic ve fiziksel antrenör Riccardo Ragnacci de görevlerinden ayrıldılar." ifadeleri kullanıldı.
34 sezondur Premier Lig’de mücadele eden Tottenham, Tudor’un ayrılmasıyla birlikte son 10 ayda üçüncü kez bir teknik direktörle yollarını ayırmış oldu.
Tudor, Türkiye’de Karabükspor ve Galatasaray’ı da çalıştırmıştı.
