Trabzonspor Başkanı Ertuğrul Doğan'dan Fenerbahçe açıklaması: Tek düşüncemiz kazanmak

Trabzonspor Başkanı Ertuğrul Doğan'dan Fenerbahçe açıklaması: Tek düşüncemiz kazanmak

Trabzonspor Başkanı Ertuğrul Doğan, Kulüpler Birliği toplantısının ardından açıklamalarda bulundu. Doğan, 14 Şubat’ta oynanacak Fenerbahçe derbisi öncesi adil yönetim vurgusu yaptı.

Trabzonspor Başkanı Ertuğrul Doğan, gerçekleştirilen Kulüpler Birliği toplantısının ardından basın mensuplarının sorularını yanıtladı. Gündeme dair değerlendirmelerde bulunan Doğan, 14 Şubat’ta oynanacak Fenerbahçe karşılaşmasına ilişkin de dikkat çeken ifadeler kullandı.

Derbinin centilmence bir atmosferde geçmesini temenni ettiğini belirten Doğan, "Hakemin etkin olmadığı, hak edenin kazandığı, centilmence bir maç olmasını diliyorum. Fenerbahçe'yi Trabzon'da en güzel şekilde misafir edeceğiz. Tek düşüncemiz kazanmak. Maçın sahada oynandığı, yanlış kararların olmadığı bir maç diliyorum." ifadelerini kullandı.

YORUMLAR
YORUM YAZ
İÇERİK VE ONAY KURALLARI: KARAR Gazetesi yorum sütunları ifade hürriyetinin kullanımı için vardır. Sayfalarımız, temel insan haklarına, hukuka, inanca ve farklı fikirlere saygı temelinde ve demokratik değerler çerçevesinde yazılan yorumlara açıktır. Yorumların içerik ve imla kalitesi gazete kadar okurların da sorumluluğundadır. Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır. Özensizce belirlenmiş kullanıcı adlarıyla gönderilen veya haber ve yazının bağlamının dışında yazılan yorumlar da içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN