Trabzonspor ile Beşiktaş arasındaki deplasman yasağı sona erdi

Trabzonspor ile Beşiktaş arasındaki deplasman yasağı sona erdi

Trabzonspor, Pazartesi akşamı sahasında ezeli rakibi Beşiktaş'ı ağırlayacak. İki ekip arasında 6 yıldır devam eden deplasman yasağı uygulaması sona erdi. Beşiktaş taraftarı, zorlu müsabakada stadyumda yer alabilecek.

Trendyol Süper Lig'de 8. hafta karşılaşmasında Trabzonspor sahasında ezeli rakibi Beşiktaş'ı konuk edecek. Dev derbi öncesinde dikkat çekici bir gelişme yaşandı.

İl Spor Güvenlik Kurulu, yaklaşık 6 yıldır uygulanan deplasman yasağını kaldırdı. Bu kararla birlikte Beşiktaş taraftarları, uzun bir aranın ardından Trabzon’da oynanacak karşılaşmada tribünde yer alabilecek.

İl Spor Güvenlik Kurulu tarafından alınan karar sonucunda iki takım arasında son yıllarda uygulanan deplasman yasağı sona erdi.

YORUMLAR
YORUM YAZ
İÇERİK VE ONAY KURALLARI: KARAR Gazetesi yorum sütunları ifade hürriyetinin kullanımı için vardır. Sayfalarımız, temel insan haklarına, hukuka, inanca ve farklı fikirlere saygı temelinde ve demokratik değerler çerçevesinde yazılan yorumlara açıktır. Yorumların içerik ve imla kalitesi gazete kadar okurların da sorumluluğundadır. Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır. Özensizce belirlenmiş kullanıcı adlarıyla gönderilen veya haber ve yazının bağlamının dışında yazılan yorumlar da içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN