Trabzonspor'da Abdullah Avcı krizi! Taraftarlar tepkili: 'Avcı İstifa...'

Trabzonspor'da Abdullah Avcı krizi! Taraftarlar tepkili: 'Avcı İstifa...'

Son haftalarda başarısız sonuçlara imza atan Trabzonspor'da tecrübeli teknik adam Abdullah Avcı, bordo-mavili taraftarlar tarafından istifaya davet edildi.

Ziraat Türkiye Kupası son 16 turunda deplasmanda konuk olduğu Gençlerbirliği'ni 1-2 mağlup eden Trabzonspor, Türkiye Kupası'nda çeyrek finale yükseldi. Karşılaşmanın son anlarında bordo-mavili taraftarlar önce Ertuğrul Doğan ve yönetimini daha sonrasında ise teknik direktör Abdullah Avcı'yı istifaya davet etti.

Süper Lig'deki son 5 karşılaşmasında 4 yenilgi alarak taraftarlarını hayal kırıklığına uğratan Trabzonspor'da Abdullah Avcı, Gençlerbirliği karşılaşmasının son anlarında bordo-mavili taraftarlar tarafından istifaya davet edildi.

Son haftalarda alınan başarısız sonuçların ardından Ziraat Türkiye Kupası son 16 turunda Gençlerbirliği karşısında 1-0 yenik duruma düşerek uzatmalarla turu geçen Trabzonspor'da bordo-mavili taraftarlar başkan Ertuğrul Doğan ve teknik direktör Abdullah Avcı'yı istifaya davet etti.

Bordo-mavili taraftarlar maçın son anlarında önce 'Yönetim istifa' daha sonrasında ise 'Avcı İstifa' sloganları attı.

Gençlerbirliği karşılaşmasının ardından düzenlediği basın toplantısında taraftarların tepkisine yanıt veren Abdullah Avcı, "Şampiyonluktan üç ay sonra da tepki aldım. Ben taraftarlarımızı çok seviyorum. Yarın öbür gün farklı olacak. Bu dünyanın her yerinde aynı. Ben bu kulübe çok şey borçluyum, kulüp bana borçlu değil." diye konuştu.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN