Trabzonspor'da Batagov'dan iyi haber

Trabzonspor'da Batagov'dan iyi haber

Kayserispor karşılaşmasında sakatlık yaşayan Ukraynalı savunma oyuncusu Batagov'dan Trabzonspor'a iyi haber geldi.

Cumartesi akşamı sahasında Galatasaray'ı konuk edecek Trabzonspor'da Ukraynalı savunma oyuncusu Batagov'dan gelen iyi haber camiada sevinç yarattı. Deneyimli savunma oyuncusunda korkulan olmadı.

3-2 sona eren Kayserispor karşılaşmasında sakatlık yaşayan Ukraynalı savuma oyuncusu Batagov'dan Trabzonspor'a iyi haber geldi. Sağ diz arka kısmında kısmi bağ yaralanması ile kaval kemiğinin arka bölümünde yaygın kemik ödemi tespit edilen deneyimli futbolcudan kötü haber gelmedi.

3 haftalık tedavi sürecinin ardından tekrar kontrol olan deneyimli stoper için ameliyat seçeneği masadan kalktı. Batagov’un Galatasaray maçında yetişmesi cok zor görünse de sezonun kalan kısmında sahada olması bekleniyor.

YORUMLAR
YORUM YAZ
İÇERİK VE ONAY KURALLARI: KARAR Gazetesi yorum sütunları ifade hürriyetinin kullanımı için vardır. Sayfalarımız, temel insan haklarına, hukuka, inanca ve farklı fikirlere saygı temelinde ve demokratik değerler çerçevesinde yazılan yorumlara açıktır. Yorumların içerik ve imla kalitesi gazete kadar okurların da sorumluluğundadır. Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır. Özensizce belirlenmiş kullanıcı adlarıyla gönderilen veya haber ve yazının bağlamının dışında yazılan yorumlar da içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN