Trabzonspor'un bileği Fatih Tekke yönetiminde bükülmüyor

Trabzonspor'un bileği Fatih Tekke yönetiminde bükülmüyor

Süper Lig'in 11. hafta karşılaşmasında deplasmanda Galatasaray'ın konuğu olan Trabzonspor, rakibiyle 0-0 berabere kalarak deplasmandan 1 puanla ayrıldı. Bordo-Mavili ekip, teknik adamı Fatih Tekke yönetiminde zor yenilen bir takım karakterine büründü.

Süper Lig'in 11. hafta karşılaşmasına ezeli rakibi Galatasaray'ın konuğu olan Trabzonspor, rakibiyle 0-0 berabere kalarak İstanbul'dan beraberlikle ayrıldı. Bordo-Mavili ekip, Fatih Tekke'nin göreve gelmesiyle birlikte adeta kabuk değiştirerek zor yenilen bir takım karakterine büründü.

Karadeniz ekibi Fatih Tekke yönetiminde 22 Süper Lig maçında 12 galibiyet 7 beraberlik ve 3 yenilgi elde ederek 43 puan topladı.

11 MART'TAN BU YANA SÜPER LİG'DE EN ÇOK PUAN TOPLAYAN 2. TEKNİK ADAM

Deneyimli teknik adam, Trabzonspor'a imza attığı 11 Mart tarihinden bu yana Süper Lig'de en çok puan toplayan 2 teknik adamdan bir olmayı başarırken maç başına 1,95 puan ortalaması yakaladı.

10 MAÇTA KALESİNİ GOLE KAPATTI

Tekke yönetimindeki Trabzonspor, geçen sezondan bu yana söz konusu 22 karşılaşmanın 10'unda kalesini gole kapatma başarısı gösterdi.

DEPLASMANDA 1,90 PUAN ORTALAMASI

Tekke göreve gelene kadar geçen sezon deplasman galibiyeti elde edemeyen Trabzonspor, Tekke'nin göreve gelmesi sonrasında 11 deplasman maçında 21 puan toplayarak deplasmanlarda 1,90 puan ortalaması yakaladı.

Fırtına, Tekke yönetiminde 11 deplasman maçında 6 galibiyet, 3 beraberlik ve 3 yenilgi elde etti.

Bu sezon 17 gol atıp 7 gol yiyen Bordo-Mavili ekip, bu sezon Süper Lig'de en çok atan ve en az gol yiyen takımlar arasında yer aldı.

Karadeniz ekibi, Tekke'nin göreve geldiği tarih olan 11 Mart'tan bu yana Süper Lig'deki puan durumunda 3. sırada yer alıyor. Söz konusu tarihten bu yana Süper Lig'de 4 büyük takım arasındaki puan durumu şu şekilde;

11.jpg

YORUMLAR
YORUM YAZ
İÇERİK VE ONAY KURALLARI: KARAR Gazetesi yorum sütunları ifade hürriyetinin kullanımı için vardır. Sayfalarımız, temel insan haklarına, hukuka, inanca ve farklı fikirlere saygı temelinde ve demokratik değerler çerçevesinde yazılan yorumlara açıktır. Yorumların içerik ve imla kalitesi gazete kadar okurların da sorumluluğundadır. Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır. Özensizce belirlenmiş kullanıcı adlarıyla gönderilen veya haber ve yazının bağlamının dışında yazılan yorumlar da içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN