Geçtiğimiz aylarda sosyal medya platformu Youtube üzerinden yaptığı yayınlarla dikkatleri üzerine çeken açıklamalara imza atan Trabzonspor'un efsane ismi Serdar Bali, suskunluğunu bozdu.
Bordo-Mavili ekibin unutulmaz ismi, Karadeniz ekibinin başarılı file bekçisi Uğurcan Çakır'ı hedef aldı.
Trabzonspor bombayı patlatıyor! Fırtına'ya 65 milyon euroluk gol makinesi
Trabzon yerel basınından Kuzey Ekspres'in haberine göre; Bali, "Cumhurbaşkanı transferi sorduğu zaman Uğurcan “Ben olsaydım Uğurcan Çakır şu an başka takımın idmanındaydı. Ben bu takımın kaptanıyım, efsaneyim, Şenol Güneş gibi burada bırakacağım” demesi lazımdı. Olur veya olmaz gönül almak için direkt bunu demeliydi. Demeyen adamın burada ne işi var. ” diye konuştu?

NE OLMUŞTU?
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "Tütün Ürünlerinin Zararlarının Önlenmesi ve Kontrolü Hakkında Kanunun Yıl Dönümünde Gençlerle Buluşma" programında Uğurcan Çakır'a "Bir yere gitmiyor musun?" diye sormuş Çakır ise bu soruya "Vallahi şu anlık bilmiyorum, nasip diyelim." sözleriyle cevap vermişti.
