Trabzonspor'un yeni transferi Nijeryalı savunma oyuncusu Chibuike Nwaiwu, Trabzon'a geldi. Genç futbolcuyu havalimanında çok sayıda taraftarlar tezahüratlarla karşıladı.
Basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Chibuike, Trabzonspor’da olmaktan dolayı mutlu olduğunu söyledi. 22 yaşındaki genç oyuncu, “Öncelikle burada olmaktan dolayı mutlu olduğumu ifade etmek istiyorum. Aileden biri olmak ayrıca beni mutlu ediyor. Taraftarlarımız için elimden gelenin en iyisini, her şeyimi vereceğim, onları çok sevdiğimi ifade etmek isterim” ifadelerini kullandı.
Trabzonspor'un kendisine Mili Takım kapısını aralayacağına inandığını vurgulayan savunma oyuncusu, “Trabzonspor’u seçme sebeplerimden birisi bana milli takım kapısını aralayacağından, Trabzonspor’un bana milli takım için bir platform olacağından eminim. Zaten sevdiğim bir kulüp olduğu için Trabzonspor’u tercih ettim.” dedi.
ONUACHU'YU ABİ OLARAK GÖRÜYORUM
Onuachu'nun bu transferde büyük rol oynadığını belirten 22 yaşındaki stoper, "Kendisini bir abi olarak büyük bir kardeşim olarak görüyorum. Ona sorduğumda tabi ki çok güzel, olumlu şeyler söyledi. Ona da zaten teklifi kabul edeceğimi ve burada olacağımı söyledim. Onun da bu transferde büyük bir katkısı oldu" dedi.
Farklı pozisyonlarda görev alabildiğini açıklayan savunma oyuncusu, "Benim için önemli olan şeylerden bir tanesi hocamın beni nerede görmek istediği. Çifte pozisyonda yani farklı pozisyonlardaki mevkilerde de görev alabiliyorum. Ama önemli olan hocamızın benden beklentilerine karşılık verebilmek” ifadelerini kullandı.
Genç stoper ayrıca “Gördüğüm kadarıyla takımımız adına şunu ifade edebilirim; birbirini seven oyunculardan kurulu bir takım olduğunu görebiliyorum. Bir aile ortamı olduğunu, herkesin birbirine destek olduğunu görüyorum. Evimdeymiş gibi hissediyorum ben de. Zaten bu aile ortamıyla birlikte taraftarımızın da bize göstereceği destekle büyük başarılar kazanabileceğimizi düşünüyorum” dedi.
